Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
TOTO Slováček nepredýcha! Patrasová na dovolenke s exmilencom!
Zdielať na

TOTO Slováček nepredýcha! Patrasová na dovolenke s exmilencom!

Archívna reportáž

Slováček len ťažko predýchava Dádinho priateľa, jeho nevera s Gelemovou mu zjavne až tak neprekážala

Ako to má Dagmar Patrasová (67) vo zvyku, ani tento rok nevynechá dovolenku pri mori. Jej vysneným cieľom je južné Taliansko, kde žije aj jej dlhoročný priateľ Vito. A na Felixovu zlosť je takmer stopercente isté, že sa aj stretnú.

Po viacerých spoločenských akciách padla posledná bodka za oslavami osemdesiatky Felixa Slováčka. Na všetkých sa zúčastnila aj jeho manželka Dagmar Patrasová, ale na narodeninovom koncerte v pražskej Lucerne ju nemilo prekvapila účasť aj jeho exmilenky Lucie Gelemovej (40). Dokonca hrozilo, že bude Felixovi odovzdávať krištáľovú ruku na poslednej akcii k jeho životnému jubileu. Našťastie k tomu nedošlo, usporiadateľov pred tým varoval sám Slováček. To mu nepochybne slúži ku cti, ale ako sa hovorí, pomsta je sladká, a tak po všetkom, čo sa Felix navyvádzal, ani nečudo, že sa Dagmar zastrája, že v lete navštívi svojho talianskeho priateľa Vita.

"Zatiaľ nemáme nič konkrétne naplánované, ale chceli by sme niekam k moru a na chalupu. Dúfam, že by šli aj deti. Najradšej by som chcela ísť na juh Talianska," zverila sa s jej prázdninovými plánmi. "Máme tu za sebou veľa pekných večerov, západov slnka a návštev pamiatok, tak by to mohlo byť zas," pridala víziu dokonalej dovolenky na Apeninskom polostrove. A aby nezostal nikto na pochybnostiach, dodala: "Určite by sme sa tam stretli s Vitom. Voláme si každý večer, ale videli sme sa naposledy, keď skončil covid. Už si to presne nepamätám, je to dlhšia doba." Či plánuje zobrať so sebou aj Felixa, je preto veľmi otázne. Ten si zas nedávno doprial dovolenku bez nej v Thajsku.

Dáda Patrasová to nemá so svojím neverným manželom jednoduché, rozvodu však zatiaľ vždy odolala: 

Pred nejakým časom sa Slováček k Vitovi v súvislosti s jeho manželkou vyjadril: "Teraz sedím vedľa Dády ja a malo by to tak zostať. Ako pán Vito prišiel, tak aj odíde." Sebavedomie mu rozhodne nechýba, akoby mal po rokoch svojej nevery na to ešte právo. "To je  pravdepodobne jeho želanie alebo jeho myšlienky. Ale nezrieknem sa muža, ktorý ma podržal v najhorších časoch, ktorý mi pomohol a psychicky ma podporil, ktorý mi pomáha dodnes," povedala jednoznačne v reakcii na jeho vyjadrenie Dáda. "Nie som človek, ktorý si všetko nechá a všetko hodí za hlavu. Je to krehké našľapovanie, ktoré sa deje a má to svoj vývoj, takže uvidíme," vyjadrila svoj postoj po svojich skúsenostiach s manželom a drží sa ho dodnes. Snáď Slováček dokáže predýchať horkú pilulku vlastnej medicíny.

Dáda plánuje stráviť letnú dovolenku po boku svojho talianskeho exmilenca Vita: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie