Polojasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Vysnívaný prírastok u Matušovcov! Lucinka netají nadšenie!
Zdielať na

Vysnívaný prírastok u Matušovcov! Lucinka netají nadšenie!

Zdroj: Facebook/BM

Po rôznych peripetiách s bývaním našla rodinka Matušovcov zázemie v rodinnom dome so záhradou na okraji Prahy. Až na nepozvaných nočných návštevníkov záhrady z lesa sú manželia zatiaľ so všetkýmspokojní, navyše nájomné je pre nich vraj finančne veľmi výhodné. Navyše sa Bohušovi Matušovi (49) darí aj v kariére. Účinkuje v muzikáli Noc na Karlštejně na viacerých zámkoch aj počas celého leta. Azda aj preto sa rozhodol pre väčšiu investíciu.

​Pre speváka Bohuša Matuša sa toto leto nesie v znamení práce. Čakajú ho mnohé predstavenia na rôznych miestach republiky. Nechce ale celkom zanedbať ani svoju rodinu s manželkou Luciou (20) a dcérkou Naty (2) a chystá sa s nimi na dovolenku, prekvapivo nie k moru, ale k nám. "Asi pôjdeme do Nízkych Tatier, tam je tiež krásne," zveril sa pre kafe.cz.

Nielen na pohodlnú prepravu rodiny na dovolenku, ale aj na svoje letné vystúpenia po Česku, sa rozhodol pre kúpu nového silného auta. "Zadovážil som si nové auto. Je to SUV a mám z neho naozaj veľkú radosť. Kamaráti mi sľubovali, že sa budú čoskoro auta zbavovať, ale stále sa k tomu nemali, tak som si ho nakoniec kúpil sám," pochválil sa novým prírastkom do rodiny, z ktorého má veľkú radosť aj Lucka. Nepochybne je rada aj preto, že si spevák napokon kúpil nové auto, a nie ojazdené od kamarátov.

Bohušovo vyznanie Lucinke:

Matuš si nové autíčko rozhodne mohol dovoliť, vystupuje pomaly každý večer, aj vo veľkých projektoch. "Teraz veľa jazdím na rôzne vystúpenia. V lete ma čaká muzikál Noc na Karlštejně, ktorý sa hrá na zámku Kačina, na Konopišti a ďalších pekných miestach, na ktoré sa musím dopravovať. Hrania bude tento rok naozaj veľa," vysvetľoval spokojný spevák, prečo sa mu nové auto rozhodne zíde. No ako sa dušoval, nájde si čas aj na dcérku Naty a manželku a plánuje aj oneskorenú, no veľkolepú oslavu päťdesiatky.

Najčítanejšie