Jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Adela a Viktor Vinczeovci konečne prezradili POHLAVIE ich adoptovaného dieťatka!
Zdielať na

Adela a Viktor Vinczeovci konečne prezradili POHLAVIE ich adoptovaného dieťatka!

Archívna reportáž

Viktor Adele zamával so životom

Nešlo to prirodzenou cestou, tak sa manželia Vinczeovci vydali na dlhú a náročnú cestu adopcie. Proces úspešne zavŕšili zhruba pred ôsmimi mesiacmi a Vianoce už slávili traja. No o svojom vytúženom dieťatku nesmeli nič prezradiť až do momentu, kým nebude proces legálne kompletne ukončený, čo by sa malo stať už v najbližšom období.

​Hoci chceli Vinczeovci až do toho momentu všetko okolo dieťatka utajiť, predsa len ho nemohli mať zavretého doma, a tak už viacero ľudí dávnejšie zistilo, akého pohlavia bábo je. A teraz to Adela potvrdila aj pre pluska.sk.

"Je to chlapec. Je nám jasné, že už aj širšie okolie to zachytilo," potvrdila Adela, keď sa už skutočne nedalo viac tajiť to, čo videli stovky ľudí, ale rešpektujúc vôľu rodičov to doteraz nikto verejne "nevytrúbil". Pokladík Vinczeovcov je vraj skutočne rozkošný a môže sa pochváliť poriadne hustými vláskami, možno aj preto si azda niektorí ľudia ani neboli istí, či ide o dievčatko alebo chlapčeka.

Adela si súkromie chráni, dlho odolávala aj sociálnym sieťam:

​Už je to jasné, hoci nič viac, ako napríklad meno či koľko má mesiacov, už Adela neprezadila, predsa len, stále platí režim ochrany identity dieťatka. No zverila sa s tým, že je to poriadne šidlo. "Je veľmi živý, takže máme o aktivitu a zábavu postarané," priznala mama Adela a dodala, že aj na základe komentárov si vie predstaviť rozdiel medzi dievčatkami a chlapcami. No niet pochýb, že je za toho svojho malého nezbedníka nekonečne vďačná. Azda bude čoskoro adopčný proces ukončený a Vinczeovci svojho synčeka ukážu svetu.

Takto sa Adela zamýšľala nad rodičovstvom zhruba desať mesiacov predtým, ako sa stala mamou:

Najčítanejšie