Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herečka si po randení so ženami definitívne vybrala: Je to TENTO boháč a sukničkár!
Zdielať na

Herečka si po randení so ženami definitívne vybrala: Je to TENTO boháč a sukničkár!

Zdroj: Instagram/AB

Niečo na tej Ashley Benson (33) musí byť, keď ju milujú ženy aj muži. Po tom, čo vymenila niekoľko hviezdnych priateliek ako Kristen Stewart, či Caru Delevigne, našla zrejme toho pravého predsa len v mužovi a dokonca sa už aj zasnúbili. Nie je to hocikto, ale jeden z dedičov obrovského majetku po ropnom magnátovi, zberateľ umenia Brandon Davis (43). Čerství snúbenci sú pritom spolu pomerne krátko.

​Vzťah herečky Ashley Benson a Brandona Davisa nabral veľmi rýchly spád. Po prvýkrát sa začalo o nich klebetiť v januári tohto roku po tom, keď spolu sedeli v hľadisku počas basketbalového zápasu v Los Angeles. Vzťah potvrdili vo februári po ich účasti na jednej narodeninovej oslave. "Majú veľa spoločných priateľov a obaja sú super zábavní a veľmi spoločenskí ľudia," uviedol vtedy zdroj z okolia páru.  

Zaľúbenci sa však snažili svoj vzťah doteraz ponechať v súkromí. Aj preto mnohých prekvapilo, keď aktuálne na Instagrame zverejnili zasnúbenie. Na priloženej fotografii sa Ashley na prste trblietal prsteň s masívnym diamantom. Brandon Davis k fotke pripísal: "Láska môjho života." Ashley Benson sa zas vyznala: "Môj najlepší priateľ, milujem ťa."

Ashley Benson sa zatiaľ v úspešnejších projektoch nepredviedla, medzi béčkové patrí aj thriller Alone At Night: 

To, že má Davis blízko k Hollywoodu, vyplýva zrejme z toho, že jeho už zosnulý starý otec Marvin Davis po tom, čo začiatkom 80. rokov predal svoje ropné podiely, začal investovať do zábavy a nehnuteľností, pričom získal aj spoločnosť 20th Century Fox. Okrem toho sa stal vlastníkom Pebble Beach Company, Aspen Skiing Company a Beverly Hills Hotel. Pre Brandona nie je Ashley prvá známosť medzi hollywoodskymi hviezdami. V roku 2004 sa zoznámil s herečkou Mischou Barton a ich vzťah trval niečo vyše roka. V roku 2000 sa zas často ukazoval spolu s Paris Hilton v nočných kluboch a nechutne si vystrelili aj z Lindsay Lohan, pričom ju práve Brandon trápne urážal. Aj preto azda treba brať zásnuby s Ashley tak trochu s rezervou, obaja sa javia byť príliš divokí na taký vážny krok. 

Ashley je do bohatého fešáka zaľúbená až po uši: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Benson (@ashleybenson)

Súvisiace články

Najčítanejšie