Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Po obvinení expriateľky slávneho herca z psychického nátlaku sa mu to začína rúcať! Ozvala sa ďalšia!
Zdielať na

Po obvinení expriateľky slávneho herca z psychického nátlaku sa mu to začína rúcať! Ozvala sa ďalšia!

Zdroj: youtube/screenshot

Kým pri niektorých hviezdach obvinenia na ich tričko až tak neprekvapia, nájdu sa aj výnimky, keď človek nemôže uveriť, žeby bol práve ten-ktorý sympaťák niečoho nekalého schopný. Presne to sa aktuálne deje v Hollywoode, keď sú obvinenia smerované na skutočne veľmi krotko a sympaticky pôsobiaceho herca, 39-ročného Jonaha Hilla.

​Herec Jonah Hill sa nedávno dostal pod drobnohľad po tom, čo ho jeho bývalá priateľka Sarah Brady obvinila z citového zneužívania a manipulácie a zverejnila ich textovú konverzáciu, aby svoje obvinenia potvrdila. Hoci je Brady neoblomná v tom, čo zažila, priznala aj to, že Hillovo konanie mohlo byť "nevedomé". Hillovo údajné správanie je v rozpore s jeho verejným obrazom - vždy hovoril o dôležitosti duševného zdravia, dokonca sa podieľal aj na dokumentárnom filme. No v súkromí, zdá sa, celkom férové praktiky neaplikuje.

Hill a Brady sa začali stretávať v roku 2021, o zhruba rok neskôr sa rozšili. Pár mesiacov na to začal Hill chodiť s Oliviou Millar a pred dvomi mesiacmi sa im narodilo ich prvé dieťa. Sarah Brady sa zrazu začiatkom júla rozhodla, že chce dať svetu vedieť, ako na ňu Jonah tlačil a trval na tom, že sa nebude na sociálnej sieti vystavovať v plavkýách a kamarátiť so surfermi. Sarah je pritom profi surferka a Hill to vedel už pred ich vzťahom, chcieť to od nej je preto absurdné, na druhej strane, v jeho slovách nebol náznak agresie, len jasne stanovil hranice, ktoré ak Sarah neakceptuje, bude lepšie sa rozísť. To sa aj stalo.

Pozrite si Jonaha v skvelom filme Don't look up:

Brady otvorene uvádza, že ho považuje za mizogýna. Vysvetlila, že sa o svoj príbeh delí, pretože dusenie jej zážitkov v sebe škodilo jej duševnému zdraviu. Za zverejnené súkromné správy ale od ľudí zožala aj kritiku, no mnohí sa postavili na jej stranu. Azda najviac Hillovi zavarila 32-ročná Alexa Nikolas, ktorá sa preslávila ako tínedžerská hviezda v seriáli Zoey 101. Na Twitteri tvrdí, že Hill ju na večierku proti jej vôli pobozkal, keď mala len 16 a on 24 rokov.

Ľudia to Jonahovi poriadne otrieskavajú o hlavu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jonah Hill (@jonahhill_newofficial)

Tvrdí, že večierok sa konal v dome herca Justina Longa (v tom čase by mal 30 rokov), a tiež povedala, že ostatní hostia si boli vedomí, že Nikolas a jej kamaráti sú neplnoletí, a aj tak im dali alkohol. "Bola som omámená ich alkoholom, a tak mi nič z toho nepomohlo pri následnom rozhodovaní," hovorí pre publikáciu pri spomienke na situáciu, keď ju vraj Hill schmatol, oprel o dvere a do úst jej strčil svoj jazyk. Longovi zástupcovia pre portál uviedli: "Justin sa o tejto situácii, ktorá sa údajne stala pred takmer dvadsiatimi rokmi, dozvedel po prvýkrát. Hoci Justin súcití so všetkými obeťami akéhokoľvek zneužívania, jednoduchým faktom zostáva, že nemá žiadne vedomosti o tom, čo sa mohlo alebo nemohlo stať v súvislosti s pani Nicholasovou." Otázne je, či sa niekto rozhodne herca aj žalovať.

Najčítanejšie