Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Známy spevák dostal v lietadle pár faciek! TÝMTO totiž vytočil iného pasažiera!
Zdielať na

Známy spevák dostal v lietadle pár faciek! TÝMTO totiž vytočil iného pasažiera!

Zdroj: Instagram/Blue

Zato, že je niekto celebrita, sa ešte nemusí správať ako blbec. O nevychovanosti britského speváka Lee Ryana (40) zo skupiny Blue svedčí jeho správanie v lietadle. Nevedel sa vpratať do kože, čím narušil pokoj spolucestujúcich. Nedávno preto museli jeho prípad riešiť na polícii, keď vyprovokoval pri ňom sediaceho muža k násiliu. Pred časom vyvolal zas v opitosti incident s členkou posádky lietadla a riešil to súd.

​S tureckou leteckou spoločnosťou sa vracali členovia skupiny Blue z Gruzínska s medzipristaním v Istanbule. Spevák Lee Ryan mal pocit, že je v poriadku si vyložiť nohy, kde sa mju zachce. "K napadnutiu prišlo potom, čo si Lee vyložil nohy na sedadlo spolucestujúceho. To muž považoval za nekultúrne a necitlivé. Lee sa síce ospravedlnil, svojej chyby si ale nebol vedomý," opísali hudobníci z chlapčenskej skupiny situáciu na Instagrame.

​Mužovi sa nepáčili Ryanove nohy na jeho sedadle natoľko, že sa rozzúril a fyzicky ho napadol. "Lee a zbytok skupiny sa snažili útoku zabrániť. Muž však pokračoval aj po pristáti lietadla, keď Leeho strčil dolu zo schodov a spôsobil mu zranenie nohy," pokračovali v opise. Prípad musela riešiť turecká polícia. Obaja účastníci incidentu vypovedali, čo sa presne udialo. "Lee dobrovoľne podal výpoveď, podporenú ostatnými členmi kapely. Lee nebol v žiadnom bode zatknutý ani obvinený z akéhokoľvek trestného činu a po podaní výpovedi mohol pokračovať vo svojej ceste," konštatovali.

Pripomeňrte si veľký hit britskej popovej skupiny Blue s názvom One Love:

Fanúšikovia skupiny mali pre speváka zväčša pochopenie, ale to, že tento jeho incident v lietadle nebol prvý, svedčí o tom, že sa nevie veľmi ovládať. Zrejme k tomu prispieva požitie alkoholu. Vlani koncom júla pri lete z Glasgowa do Londýna sa dožadoval v opitosti ďalšej pijatiky, čo mu bolo odopreté. Letuška ho požiadala, aby si sadol. Potom ju Ryan chytil za zápästie a drzo rasisticky poznamenal: "Chcem tvoje čokoládové deti." Súd uznal speváka vinným z rasovo motivovaného útoku. Speváka uznali vinným aj z napadnutia policajta uhryznutím. Človek sa až čuduje, že jeho kolegom z kapely neprekáža, ako ich strápňuje svojím stupídnym a nezrelým správaním...

Skupina pridala na Instagram k incidentu oficiálne vyhlásenie, spevák si údajne nebol vedomý kultúrnych rozdielov, keďže v danej krajine je noha na sedadle či stole urážkou. Otázne je, v ktorej krajine je to v poriadku... :

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Official Blue (@officialblue)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie