Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Rozvod po 27 rokoch?! Známa herečka sa vraj zaľúbila do ŽENY!
Zdielať na

Rozvod po 27 rokoch?! Známa herečka sa vraj zaľúbila do ŽENY!

Zdroj: Instagram/KR

Aktuálne sa začali šíriť správy, že známa hollywoodska seriálová herečka Kyle Richards (54) sa rozišla s manželom Mauriciom Umanskym (53) po 27 rokoch manželstva. To by azda na Hollywood nebolo až také šokujúce, no dôvod rozchodu ešte stále nie je úplne bežný ani tam. Už nejakú dobu ju vídať s mladou country speváčkou Morgan Wade (28), s ktorou má prežívať románik. Dali si vytetovať aj rovnaké srdiečka.

​Pokým sa hviezda reality show seriálu The Real Housewives of Beverly Hills nezačala objavovať s Morgan Wade, patrilo jej manželstvo s realitným maklérom Mauriciom Umanskym k najstabilnejším v Hollywoode. Vlani vo februári sa po tom, čo sa jej zapáčili pesničky od Wade, so speváčkou stretla osobne, čo hneď zdieľala na Instagrame. Odvtedy spolu trávia veľa času na spoločných cvičeniach aj dovolenkách. V septembri bola Kyle s Morgan na udeľovaní cien Americana Music Awards a neskôr aj na hudobnom festivale iHeartRadio.

​No krátko potom, ako vyšla v People správa o rozvode Kyle a Mauricia, vydali manželia na Instagrame spoločné vyhlásenie."Pokiaľ ide o správy, ktoré o nás dnes vyšli... Akékoľvek tvrdenia týkajúce sa rozvodu sú nepravdivé. Avšak áno, mali sme ťažký rok. Najnáročnejší z nášho manželstva. Ale obaja sa nesmierne milujeme a rešpektujeme," uviedli veci na správnu mieru. "Aj keď sme na očiach verejnosti, žiadame, aby sme mohli naše problémy riešiť súkromne. Hoci môže byť zábavné špekulovať, nevytvárajte, prosím, falošné klebety, ktoré by sa hodili k ďalšiemu nechutnému príbehu. Ďakujeme za lásku a podporu, Kyle & Mauricio."

Kyle je aj veľmi vtipná, ako sa prezentuje v šou:

K tomu ešte Umansky na svojom profile dodal: "Zo žiadnej strany nedošlo k žiadnemu previneniu." Zdroj z blízkosti manželov ale predtým uviedol pre People niečo úlpne iné: "Sú už nejakú dobu od seba, ale stále žijú pod jednou strechou. Zostávajú priatelia a riešia, čo bude s ich rodinou ďalej." Kde je pravda, vedia zrejme len Kyle, Morgan a Mauricio, no zdá sa, že na rozvod to zatiaľ skutočne nevyzerá. Kyle dokonca stále nosí aj obrúčku.

Kyle Richards a Mauricio Umansky sú manželmi od januára roku 1996 a majú spolu tri dcéry, Alexiu (27), Sophiu (23) a Portiu (15). Pri príležitosti ich 25. výročia sobáša sa Richards vyjadrila: "Znamená to tak veľa a je to niečo, na čo sme obaja neuveriteľne hrdí." Vlani v novembri uviedol Umansky: "Vždy som ju na 100 percent podporoval, bez ohľadu na to, čo urobila." Snáď sa dokážu vysporiadať aj so súčasnou situáciou.

Najčítanejšie