Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šok krátko po svadbe! Šeredová priznala, že TOTO s manželom nezdieľa!
Zdielať na

Šok krátko po svadbe! Šeredová priznala, že TOTO s manželom nezdieľa!

Archívna reportáž

Neubehol ešte ani mesiac od romantickej svadby Aleny Šeredovej (45), ktorá sa na Sicílii vydala za svojho partnera, miliardárskeho dediča rodu vlastniaceho automobilku, Alessandra Nassiho (49). Aktuálne prišli spolu do jej rodného Česka aj s ich dcérkou a zo všetkých strán prijímali gratulácie. No ak niekto mladomanželku oslovil automaticky priezviskom Nassi, trafil poriadne vedľa.

​Zo svadobných fotiek Aleny Šeredovej a Alessandra Nassiho priam sála šťastie a vzájomná láska. Do manželstva vstúpili po zhruba 7 rokov trvajúcom vzťahu a pred tromi rokmi sa im narodila dcérka. Romantickú dušu nezapreli ani na trojposchodovej svadobnej torte, kde boli navrchu na venčeku z kvetov vložené ich zdvojené zhodné začiatočné písmená mien AleAle. Snáď nikto z jej rozsiahlej fanúšikovskej základne nepochyboval, že po sobáši majú zhodné už aj priezviská. Ako sa ale Alena priznala, nestalo sa tak.

Krásnu Alenu, bývalú českú Miss poznajú v Taliansku aj pod menom "Bella Alena", teda "Pekná Alena", a považujú ju za tie roky, čo si tam vybudovala úspešnú kariéru, za svoju. Tobôž, keď sa vydala za ich futbalovú hviezdu Gianluigiho Buffona (45), s ktorým má dospievajúcích synov Louisa Thomasa (15) a Davida Leeho (13). Po čase sa síce pre jeho neveru rozišli, ale získala si srdce ďalšieho známe a bohatého muža z legendárneho talianskeho rodu Agnelli, vlastniaceho závody Fiat, Alessandra Nassiho, ktorý zastáva v rodinnom podniku významnú funkciu. Po narodení dcérky Viviene (3) Alenu vlani Alessandro požiadal o ruku.

Svadba Aleny a Alessandra bola luxusná, no nie gýčová:

Veľkým prekvapením pre českých fanúšikov je, že Alena aj po sobáši nesie svoje rodné priezvisko Šeredová, ako potvrdila na Instagrame, keď dostala na to otázku. "V Taliansku sa priezvisko neberie, ja by som si o to mohla zažiadať cez Česko, ale túto skúsenosť už v Taliansku mám a naozaj to nie je ono. V byrokracii na to nie sú vôbec pripravení, tak je lepšie nechať si Šeredová," vysvetľovala pre ŽivotVČesku čerstvá novomanželka, ktorá s tým zjavne nemá problém na rozdiel od niektorých konzervatívnych krajanov. A to aj napriek tomu, že jej priezvisko nemá práve lichotivý význam, na druhej strane, to v Taliansku netušia a preslávila sa aj s ním. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Najčítanejšie