Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hviezdna speváčka spôsobila škandál! Pod čipku si nedala nič a ukázala všetko!
Zdielať na

Hviezdna speváčka spôsobila škandál! Pod čipku si nedala nič a ukázala všetko!

Zdroj: Instagram/RO

Možno aj vďaka svojím albánsko-kosovským koreňom rozhodne nemôže zaprieť vášnivosť a dravosť britská speváčka Rita Ora (32). Na to, aby na seba upozornila, volí aj provokatívne outfity, ktoré viac odhaľujú ako skrývajú. Na svojej postave preto poctivo pracuje. Lascívnym správaním si však v minulosti narobila dokonca aj medzi celebritami zopár nepriateliek, keď vraj zlomila srdce bratovi sestier Kardashian a údajne zviedla aj rapera Jay-Z, manžela Beyoncé. Tá sa rozčúlila a tvrdila, že to urobila len kvôli tomu, aby sa zviditeľnila a spopularizovala svoj nový album. Teraz je však Ora už vydatou pani, no extra cudne sa nespráva.

​Zdá sa, že novozélandskemu hercovi a režisérovi Taikovi Waititimu (47) neprekáža vyzývavosť jeho manželky Rity Ory. Počas pandémie sa dali dokopy v Austráli, keď Rita účinkovala v porote televíznej speváckej súťaže. Dvojica zverejnila svoj románik v auguste 2021 a vlani krátko po zásnubách sa zobrali na utajenom sobášnom obrade v Londýne. Zdroj z ich blízkosti vtedy uviedol: "Napriek tomu, že Rita žije v žiari reflektorov, je rozhodnutá udržať si vzťah v čo najväčšom súkromí." 

Odvtedy sa spolu objavili na viacerých spoločenských akciách, na ktoré sa Rita obliekla tak, že na seba strhávala pozornosť poriadne vyzývavými kúskami. Ani jej nedávna návšteva Paríža, kde sa zúčastnila v rámci týždňa módy prehliadky Azzedine Alaïa, neušla pozornosti fotografov. Obliekla si priesvitné čipkované šaty, spod ktorých priam svietili jej prsia a telo, iba spodnú polovicu zakrývali čierne nohavičky. Pre Glamour UK sa posťažovala, že bola vždy posudzovaná podľa jej vzhľadu. "Je príliš nahá?" alebo "Môže povedať také veci?", uviedla bežné otázky, ktorými ju ľudia posudzovali, čo považuje za  "extrémne mizogýnne".

Rita Ora bola v minulosti spájaná s raperom Jay Z nielen vďaka hudbe, údajne ho mala zviesť a aj preto sa stiahla z amerického šoubiznisu:

Za vzor má Rita neprekvapivo Madonnu. "Vedela, že nie každý s ňou bude súhlasiť. A aj tak to jednoducho urobila. Ďakujem jej za to, pretože mi to dalo schopnosť byť viac poburujúca, trochu výstrednejšia vo veciach ako sa obliekam, čo by som mohla povedať. Nie som dokonalá, ale myslím si, že práve to baví mojich fanúšikov najviac. Všetky chyby, ktoré som spravila, a všetky rozhodnutia, ktoré som urobila, si priznávam. Neutekám pred nimi," obhajuje svoje správanie a vystupovanie. Potvrdilo sa jej, že to platí na jej fanúšikov. Vydáva už svoj tretí singel z nového albumu a klip režíroval jej manžel. No zdá sa, že Rite prosto nestačí prezentovať sa len svojím umením, ale musí neustále aj provokovať.

 Rita na nedávnej prehliadke opäť provokovala:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Ktovie čo si o nej myslela slávna šéfka Vogue, Anna Vintour, keď vedľa nej Ora sedela počas parížskej prehliadky. Predsa len, Vintour, je symbolom elegancie, Rita lascívnej, miestami až lacnej provokatívnosti. A dali jej to pocítiť aj jej fanúšikovia, lepšie povedané, časť z nich, ktorú fotkami s v podstate nahými prsiami pobúrila. Nechýbali slová ako "prostitútka", "vulgárne", "porno materiál" a podobne. No našlo sa aj dosť takých, ktorí Ritu velebili a obdivovali jej perfektnú figúru. A zrejme práve pre tých to speváčka aj robí, napokon, nenadarmo sa hovorí, že sex predáva najlepšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie