Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Smútok Jiřího Krampola! Zvláštnym spôsobom prišiel o dvoch synov!
Zdielať na

Smútok Jiřího Krampola! Zvláštnym spôsobom prišiel o dvoch synov!

Archívna reportáž

Populárny český herec Jiří Krampol (84) zakrátko oslávi osemdesiatpäť rokov života, ktorý bol nesmierne bohatý na rôzne udalosti. Jeho tvár takmer vždy rozžiarená úsmevom však veľmi nenasvedčuje tomu, že zažíval aj ťažké životné chvíle, najmä kvôli jeho vzťahom. Bol štyrikrát ženatý a jeho štvrté manželstvo skončilo skonom jeho milovanej manželky Haničky (†59) v jeho náručí. Komplikované to mal aj s deťmi.

​Mnohí si spájajú herca Jiřího Krampola aj so zosnulou francúzskou hviezdou Paulom Belmondom, ktorému prepožičal v dabingu svoj hlas. Aj ten to mal podobne ako on vo vzťahu so ženami a deťmi veľmi pestré, no s potomkami mal vždy dobrý vzťah. Krampolovi sa podarilo splodiť dvoch synov a ďalších dvoch v rámci jeho štyroch manželstiev vyženil. Sám si to ale skomplikoval svojou veľkodušnosťou a o synov v podstate prišiel.

Našťastie, nijako tragicky, ale "len" na papieri. Po rozvode povolil budúcim partnerom jeho dvoch exmanželiek osvojenie jeho synov. S tými sa však už predtým údajne odcudzili a vôbec sa k nemu nehlásia. Veľmi sa k nemu nemajú ale ani tí, ktorých si zas osvojil on.

Toto o sebe Jirka prezradil v talkshow pred rokom:

Pred časom sa Jiří posťažoval, že mu biologický syn Tomáš (56), tenista a barman, který žije v Austrálii, kde sa spolu s ním už dávno presťahovala aj jeho matka Jana Fořtová (77), nepošle ani fotku vnúčat. Keď si tam Krampolova exmanželka našla nového partnera a vydala sa za neho, možno z ľahkovážnosti jej dal súhlas na osvojenie jeho syna. Tomáš nového otca prijal natoľko, že o svojho vlastného stratil podľa všetkého záujem. Jeho druhý syn má síce po slávnom otcovi meno Jiří, ale priezvisko nesie po jeho nevlastnom otcovi Suvajdič, ktorému po sobáši s jeho exmanželkou tiež povolil osvojenie syna. Tým prišiel papierovo o oboch synov.

​Keď sa Krampol oženil po tretíkrát, jeho nová manželka, modelka Marta (59), priviedla do ich manželstva syna Martina. Toho pre zmenu prijal Krampol a vychovával ako vlastného a má aj jeho priezvisko. Aby toho nebolo málo, so svojou štvrtou manželkou Haničkou prijal herec aj jej syna Petra (43), a aby mali společné priezvisko si ho aj osvojil. Všetci spolu bývali v dome Okoří, ktorý Krampol neskôr predal a peniaze mu vraj dal, vďaky sa ale údajne nedočkal. Dievčatko, ktoré čakali s Hankou, sa narodilo v siedmom mesiaci bez známok života, čo nešťastnú mamu poznačilo po zbytok jej života. Po jej tragickom skone zostal Jiří sám, aj keď sa okolo neho občas motajú mladé ženy a má aj veľa kamarátov. Rodina je ale rodina, a zdá sa, že napriek manželstvám a potomkom ostal Krampol v tomto ohľade sám.

Najčítanejšie