Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Jasmina oslávila narodeniny a TENTO detail spôsobil ošiaľ! Veď to bol bozk na BRUŠKO!
Zdielať na

Jasmina oslávila narodeniny a TENTO detail spôsobil ošiaľ! Veď to bol bozk na BRUŠKO!

Archívna reportáž

Dubaj je pre Vrbovských druhý domov

Hoci sa Jasmina Alagič narodila 27. júna, až teraz zažila "prepadovku" jej najbližších. Prišli nenápadne z ulice za nič netušiacou oslávenkyňou a nechýbala ani torta. O dojatie aj slzy nebola núdza.

​Jasmina oslávila 34. narodeniny už pred týždňom a k jedným z prvých gratulantov patril aj tím z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Nechýbala tortička a gratulácie od kolegov ako Jakub Prachař, Jaro Slávik, Marta Jandová či David Gránský. Pochopiteľne, sviatok oslávila aj doma s jej dvomi najmilovanejšími - s manželom Patrikom Vrbovským a ich synčekom Sanelom.

Kamaráti, niektorí aj s deťmi, prišli na rad teraz a na čele stál jeden z Jasmininých najbližších priateľov, vizážista Milan. S párty klobúčikom na hlave sa vrhol Jasmine do náručia, no to, čo spravil vzápätí spôsobilo poriadny ošiaľ medzi Jasmininými sledovateľkami. Zdalo sa totiž, že sa prikrčil a pobozkal Jasminine bruško. Dokonca sa v istých záberoch skutočne zdá, že sa čosi pod voľným oblečením črtá.

Prípravy na ČSMT sú už v plnom prúde:

​Sanel oslávi koncom júla štvrté narodeniny a pomaly odkedy prišiel na svet počúvajú manželia Vrbovskí tú najotravnejšiu otázku: "...a kedy bude druhé? Už viackrát sa rozhoreli debaty o Jasmininom brušku, a pritom zjavne išlo v daných prípadoch skôr o výdatný obed. No to, čo spravil Milan, je pre mnohých jasné gesto, ako sa vyjadrili v komentároch na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

"Myslím, že všetci sme si to pozreli 2x, lebo nás fascinoval Milankov božtek na bruško a všetci sme zvedaví," napísala jedna zo sledovateliek Jasminy a vyslúžila si vyše 150 súhlasných srdiečok. "Krásne a pobozkal bruško," nadšene skonštatovala ďalšia. "Krásne, a aj ja som si všimla, že pobozkal bruško? Je to tam, Jasmínka?" opýtala sa rovno iná sledovateľka a podobných komentárov bolo mnoho. Našlo sa aj zopár skeptických, ale odpoveď na to poskytne Jasmina azda už čoskoro.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Najčítanejšie