Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Exmanžel Britney tvrdí, že speváčka droguje! Pridal sa aj jej otec, Spears sa rozhodla TAKTO zareagovať!
Zdielať na

Exmanžel Britney tvrdí, že speváčka droguje! Pridal sa aj jej otec, Spears sa rozhodla TAKTO zareagovať!

Archívna reportáž

Okolo Britney Spears (41) sa zaťahuje. Cez víkend sa rozšírila správa od bývalého manžel speváčky, s ktorým má dvoch synov, Kevina Federlinea (45), že Britney je vraj "na pervitíne". Pridal sa aj jej otec s neradostnou víziou pre jeho dcéru. Britney sa voči tomu okamžite ostro ohradila.

​Po tom, čo nedávno dala Britney Spears na poslednú chvíľu povolenie na vysťahovanie sa jej synov Seana Prestona (17) a Jaydena Jamesa (16) spolu s ich otcom Kevinom Federlineom a jeho novou manželkou na Havajské ostrovy, prišla ďalšia kauza. Za jej exmanželom, pričom mal byť prítomný aj ich syn Preston, iniciatívne zašla známa novinárka Daphne Barak, aby sa vyjadril k tomu, ako sa má Britney. Kevin mal okrem iného v rozhovore pre DailyMail povedať: "Obávam sa, že je na pervitíne - modlil som sa, aby to niekto zverejnil a aby sa zobudila... Je to strašné. Je matkou mojich chlapcov." Mal preto plánovať aj zásah. To isté mal vraj potvrdiť aj otec Britney, keď dodal, že sa obáva trpkého konca, podobného, ako zomrela Amy Winehouse.

Britney Spears sa to veľmi dotklo a hneď sa na Instagrame ohradila smerom k exmanželovi a synovi Prestonovi: "Je mi z toho smutno, pretože som sa tak veľmi snažila urobiť pre teba pekné veci a nikdy to nebolo dosť dobré. Takže vy, chlapci, chodíte za mojím chrbtom a rozprávate sa o mne... láme mi to srdce... Vždy som mala pocit, že ma tieto správy šikanujú... Je to smutné, akoby bolo v poriadku vymýšľať si klamstvá v tomto rozsahu." Potom ale dodala s nádejou, že to azda tak nebolo: "Dúfam, že sú to len nenávistné správy a Kevin ani Preston nič z toho nepovedali. Nedáva mi to zmysel." Ale ohradil sa aj Federline keď napísal, že síce Daphne poskytol rozhovor, ale šíriace sa správy z denníkov sú "nepravdivé" a sú "odpudzujúcim príkladom žurnalistiky a zarmucuje to jeho rodinu".

Exmanžel Britney ani v minulosti neváhal použiť súkromné videá proti matke jeho dvoch synov. Tie nakrútili samotní chlapci, keď mali iba 11 a 12 rokov: 

Vyjadril sa aj k tomu aj speváčkin právnik Mathew Rosengart. "Daily Mail prostredníctvom Daphne Barak včera zverejnil príbeh obsahujúci množstvo nepravdivých a ohováračských výmyslov týkajúcich sa mojej klientky Britney Spears, pripisované Kevinovi Federlineovi a ich deťom, najmä pokiaľ ide o ‚pervitín‘. Pripomenul, že aj sám ​​Federline "priznal nepravdivosť príbehu pani Barak"

Britney je z bulvárnych článkov veľmi zarmútená, sama nechce veriť, že by bol jej ex či jej syn schopný takej zákernosti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa River Red (@britneyspears)

A ako sa ukázalo, novinárka skutočne nerobí česť svojej profesii.  "Nezávisle som sa dozvedel, že pri niekoľkých príležitostiach sa pani Barak snažila kontaktovať Britney pod falošnými zámienkami, aj jej maloleté deti, čo je obťažovanie a poburovanie. Navyše, zástupcovia Britney neboli nikdy kontaktovaní pred zverejnením príbehu, čo ďalej preukazuje skutočnú zlomyseľnosť a bezohľadné ignorovanie pravdy," dodal právnik Britney s tým, že je to neprijateľné a žiadal vykonať interné vyšetrenie a okamžité vymazanie a stiahnutie článkov. Žiaľ, škoda už bola napáchaná a niet pochýb, že to psychike speváčky neprospelo.

Súvisiace články

Najčítanejšie