Oblačno
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Hanychovej Soukup náhle v nemocnici: Keby ste videli moju tvár, nezaspali by ste!
Zdielať na

Hanychovej Soukup náhle v nemocnici: Keby ste videli moju tvár, nezaspali by ste!

Archívna reportáž

Po radostných chvíľach s dcérkou Rozárkou a partnerkou Agátou Hanychovou (38) sa Jaromír Soukup (54) ocitol nečakane v nemocnici. Iste to nie je nič príjemné už aj z toho ohľadu, že väčšinu relácií v jeho televízii si moderuje sám, a tak treba dúfať, že bude rýchlo v poriadku. Ako priznal, po operácii vyzerá desivo.

​Nie je celkom jasné, čo spôsobilo, že sa musel Jaromír Soukup podrobiť v sobotu náhlej operácii na oddelení otorhinolaryngologie v pražskej nemocnici. Operácia bola údajne vážna a neplánovaná. Krátko po jej skončení už ale zdieľal fotku z nemocničnej izby, kde leží na lôžku. "Ako vyzerá moja tvár si ani neprajte vidieť, nezaspali by ste," komentoval s jeho typickým humorom svoju situáciu v instastories. "Ak by som si mohol vybrať operáciu ruky na jeseň a nosa teraz, beriem ruku," podotkol a zároveň aj ozrejmil, pre ktorú časť tela musel podstúpiť operáciu.

Pre Super.cz odpovedal už vážnejším tónom. "Pokračujúce ťažkosti niekoľkých posledných dní si vyžiadali zásah špecialistov ORL Nemocnice Na Homolce. Dr. Janoušek, zástupca primára, odviedol vynikajúcu prácu a rekonvalescencia prebieha dobre. Boli to nepríjemné dni, ale, našťastie, to už je za mnou," vysvetľoval bez toho, aby presnejšie spomenul, čo jeho ťažkosti spôsobilo a ako sa prejavovali. V jeho prípade by sa mohlo jednať aj o následky z boxovania, ktorému sa roky venoval a stále si občas zaboxuje. Údajne je aj vlastníkom profesionálneho boxerského tímu.

Moment, keď sa Agáta zoznámila s Jaromírom im bol osudný:

Ale mohlo sa mu niečo poškodiť aj dôsledkom pádu, keď vlani v novembri po jednom nepríjemnom páde z bicykla, keď sa na ňom vybral za Agátou Hanychovou, skončil tiež v nemocnici. "Jaromír ku mne ešte dorazil na obed z domova, ten obed ešte dojedol a do nemocnice šiel až na druhý deň, pretože si nemyslel, že to bude tak závažné. Až podľa röntgenu sa zistilo, že je to naozaj vážne," opísala udalosť.

Pôjde Jaromír skutočne ešte aj do ringu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

"Mal celkom komplikovanú operáciu ruky, pretrhané väzy a naozaj škaredú zlomeninu," uviedla po operácii jeho nastávajúca. Na šťastie v nešťastí mal zlomeninu na ľavej ruke, a tak sa zakrátko opäť pustil naplno do práce.O probléme s nosom sa ale Agáta nezmienila, no je možné, že aj ten dostal zásah. Po včerajšej operácii by už ale mal byť v poriadku.

Najčítanejšie