Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Obľúbená herečka ukázala poprsie aj pozadie, jej brat je pohoršený! TOTO mu odkázala!
Zdielať na

Obľúbená herečka ukázala poprsie aj pozadie, jej brat je pohoršený! TOTO mu odkázala!

Archívna reportáž

Kate má tri deti, každé s iným mužom. Najmladšia má len 4 roky

Súrodenecká dvojica Kate Hudson (44) a jej brat Oliver Hudson (46) udržujú medzi sebou stále pekný a blízky vzťah. Zaujímajú sa jeden o druhého zjavne aj na sociálnych sieťach. Po tom, čo Kate zdieľala odvážne fotky v bikinkách, ktoré nezakryli takmer nič, jej to brat vytkol. Herečka okamžite zareagovala.

​Možno by sa zdalo, že prestrelil, keď slávnu sestru verejne "napomenul", no jej reakcia je veľavravná. Žiadna kríza sa nekoná, trojnásobná mama Kate brata zjavne dobre pozná a zobrala to ako žart. Namiesto toho, aby si prípadne vstúpila do svedomia či fotku zmazala, odkázala mu roztopašne nech ju prosto nesleduje. Na to už Oliver nič viac nepovedal. Obaja súrodenci sa vybrali v stopách svojej matky Goldie Hawn (77) a stali sa úspešnými hercami, Kate je dokonca super hviezdou.

V Kalifornii panuje už dlhšiu dobu horúce počasie, a tak sú súkromné bazény vyťažené naplno. Kate Hudson sa rozhodla zdieľať na Instagrame fotky, na ktorých pred bazénom riadne poodhalila svoje zadné "polovice", aj rovno aj kúsok poprsia, ktoré zjavne zámerne poriadne neprekryla knihou Lekcia chémie, keď ju držala v rukách pred sebou. "Slnko je hore, zadky von (a miláčikov tiež), pripravená na leto," okomentovala odvážnu fotku.

Kate a jej brat sú svklá dvojka, takto ladili v talkshow:

Zatiaľ čo sa to páčilo zhruba pol miliónu z jej vyše sedemnásť miliónov sledovateľov a dostala aj mnoho vtipných komentárov, jej brat ju upozornil: "Ježiš, nie Kate!" Nato mu ona vtipne odpísala: "Leto práve začína, Oliver... Bude to divoké. Mal by si ma prestať sledovať!" V skutočnosti nie je ani Oliver tak prudérny, on sám má na Instagrame profilovú fotku, na ktorej stojí zozadu a vidieť mu holý zadok, čo hneď zaznamenali aj sledovatelia Kate. Jeho odpoveď dostala viac ako 5000 lajkov a prišlo mu aj zopár stoviek komentárov.

Kritika sa dá nájsť aj v komentároch, no ešte viac je pochvalných slov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson)

Kate a Oliver sú deťmi herečky Goldie Hawn a radi spomínajú na chvíle, keď spolu vyrastali pod jednou strechou a mali blízky vzťah. Pred časom spoločne vytvorili podcast Sibling Revelry, čo ich opäť zblížilo po tom, čo si každý už dávno založil svoju rodinu s deťmi. "Vedel som, že sa budeme baviť, smiať a osladíme si to navzájom - ale neuvedomil som si, aké dôležité to bude pre NÁŠ vzťah," napísal na Instagram. V roku 2021 zdieľal spomienky z detstva a vyjadril vďaku za výchovu, počas ktorej sa on a jeho sestra cítili v pohode vo vlastnej koži. "Úprimne povedané, vyrastal som vo veľmi otvorenej rodine. Nahota nikdy nebola tabu. Všetci sme sa narodili nahí, je to tak. Aj teraz, s mojimi deťmi, sme len nahí ľudia. Tak to proste je. Určite mi to vyhovuje," priznal sa a je jasné, že aj jeho poznámka smerom ku Kate bola len vtip, ktorý ona ihneď odhalila.

Najčítanejšie