Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cruise vyštartoval po Shakire, tá si dovolila poriadne drzú reakciu na jeho záujem!
Zdielať na

Cruise vyštartoval po Shakire, tá si dovolila poriadne drzú reakciu na jeho záujem!

Archívna reportáž

Pre speváčku Shakiru (46) zrejme ešte nenastala tá správna chvíľa, aby dokázala nadviazať vzťah s novým mužom. Začala sa síce objavovať v spoločnosti a nedávno sa mala dobre zabávať s hviezdnym hercom Tomom Cruisom (60), ale keď o ňu prejavil väčší záujem, vraj ho odmietla. Dokonca si trúfla na reakciu, ktorá sa mu zaiste nepáčila a ešte menej, keď sa aj zverejnila.

​V hlave Shakiry zjavne ešte stále behajú myšlienky na zradu jej partnera, futbalistu Gerarda Piquého (36), ktorému to svojimi piesňami a vyjadreniami poriadne osladila. Na druhej strane sa tvári, že je už nad vecou a o svojej hodnote rozhodne nepochybuje. Nedávno sa nechala počuť: "Nezáleží až tak na tom, či je niekto verný alebo nie, na čom skutočne záleží, je, či budete aj naďalej verní sami sebe. Keď som sa cítila najviac stratená, bola to hudba, ktorá ma priviedla na cestu späť k sebe samej. V živote každej ženy príde čas, keď už nie je závislá od niekoho, ale sa miluje a akceptuje taká, aká je. Hľadanie toho druhého je nahradené hľadaním seba, keď túžbu byť dokonalou vystrieda túžba byť autentickou."

V prejave na inauguračnom večere na podujatí Ženy v latinskej hudbe zas povedala: "Ženy sú oveľa silnejšie a odvážnejšie, ako si myslíme. Myslím si, že sme aj samostatnejšie, ako nás aj učili byť." V tomto kontexte nečudo, že na záujem Toma Cruisa odpovedala odmietavo. Stretla sa s ním, keď bola spolu so synmi na Veľkej cene F1 v Miami, kde teraz žije. Správy z tohto stretnutia potvrdzujú, že herec bol speváčkou úplne očarený, dokonca vraj vo svojom blízkom kruhu povedal, že s ňou "cíti spojenie, ktoré chce preskúmať". Ale podľa zdroja blízkeho Shakire, ktorý sa vyjadril k tomu pre Daily Mirror, speváčka nemá záujem posunúť ich flirt ďalej, ako mu aj otvorene odkázala.

Paparazzi prichytili Shakiru a Toma v družnom rozhovore: 

"Nechce ho zahanbiť alebo nahnevať, ale z jej strany necíti žiadnu príťažlivosť ani romantiku – bola len priateľská. Je polichotená, ale nemá záujem," uviedol zdroj údajný obsah jej odkazu Cruisovi, kde ho mala žiadať, aby s ňou prestal flirtovať. Údajne jej poslal aj veľkú kyticu po stretnutí. "Tom bol naozaj milý a tešila sa z jeho spoločnosti, ale momentálne sa nezameriava na randenie s ním, ani s nikým iným. Má toho veľa a momentálne sa sústreďuje na svoje deti a kariéru," prezradil nemenovaný zdroj. Tomovi Cruisovi musel zrejme po tom spadnúť "hrebienok z hlavy" a na rozdiel od nej to pre neho nebola práve dobrá reklama. Shakira sa už ale zjavne nebojí byť otvorená a Cruise ako partner nemá práve najlepšiu povesť.

Shakira žije spolu so snymi po rozchode s ich otcom na slnečnom Miami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SHAKIRA?? (@_shakira.greece_)

Súvisiace články

Najčítanejšie