Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dcéra Patrasovej a Slováčka sa od nich dištancuje, TOTO povedal o vzťahu k Dáde jej syn!
Zdielať na

Dcéra Patrasovej a Slováčka sa od nich dištancuje, TOTO povedal o vzťahu k Dáde jej syn!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

O manželskom páre Dagmar Patrasovej (67) a Felixovi Slováčkovi (79) a ich škandalóznom vzťahu sa toho vie veľa. Felixove avantúry so ženami, najmä jeho sedemročný milenecký vzťah s Luciou Gelemovou (70) a Dádine zúfalstvo sa neustále verejne prepierali a prepierajú. Nevyhli sa tomu ani na nedávnom Slováčkom koncerte k jeho životnému jubileu, keď sa tam objavila popri manželke aj jeho exmilenka a ďalšie jeho obdivovateľky. Na koncerte nechýbali ani Felixove a Dádine dve spoločné deti, Anička Slováčková (27) a Felix Slováček mladší (39), ale držali sa od rodičov stranou.

​Vyrastať v rodine slávnych rodičov nebýva vždy práve slasť, a aj deti Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka o tom vedia svoje. Ich škandály z posledných rokov sa veľmi dotýkajú najmä dcéry Aničky Slováčkovej, ktorá to znáša veľmi ťažko. Napriek svojmu mladému veku musela kvôli nim podstúpiť neľahké skúšky. Oboch, pochopiteľne, miluje, ale možno by sa mali zamyslieť práve oni, či im to za to stálo na úkor ich dcéry. Citlivá duša Aničky veľmi bolestne vnímala ich vzájomné rozpory kvôli otcovej nevere. Aj sama pripustila, že to možno bolo aj spúšťačom prepuknutia rakoviny prsníkov, z ktorej sa už, našťastie, vyliečila.

Anička vie veľmi dobre, že duševné zdravie je nevyhnutné aj pre fyzickú pohodu. Preto sa radšej už nejakú dobu dištancuje od ešte stále prebiehajúcich konfrontácií medzi rodičmi. "Už z nich naozaj nemôžem. Rozhodla som sa od nich verejne dištancovať a k ničomu sa nebudem vyjadrovať. Oni si vôbec neuvedomujú, ako nás to s Felixom poškodzuje," posťažovala sa vlani Anička Slováčková Blesku. Našťastie má už nejaký ten rok vlastný byt, kde môže žiť svoj nezávislý život, ale stále je istým spôsobom na rodičov naviazaná. "Nežijem s rodičmi, snažím sa pre nich urobiť maximum, ale už tak nemôžem robiť na úkor svojho života," objasňovala, no s otcom stále pravidelne účinkuje.

Takto zaspievala Anička spolu s kolegyňami svojmu otcovi k jeho 80. narodeninám:

Spolu s otcom vystupovala aj teraz na jeho galakoncerte k narodeninovému jubileu v Lucerne, kde s nimi účinkoval aj jej brat, saxofonista Felix. Obaja otcovi radi pomôžu, keď sa dá, hoci majú vlastné kapely. Na afterparty sa ale pri rodičoch veľmi nezdržiavali. Na rozdiel od Aničky, ktlorá už rodičov nekomentuje, Felix Slováček mladší sa ochotne vyjadril k tomu, ako je na tom s jeho slávnou mamou."My máme s mamou výborný vzťah," odpovedal na otázku pre eXtra.cz a iste to mnohých príjemne prekvapilo, keďže doteraz k tejto téme vždy mlčal. Dádin syn má už tiež svoje roky aj vlastné skúsenosti s dvomi nevydarenými vzťahmi. Z každého má syna a občas toho mladšieho zverí aj do maminej starostlivosti. Našťastie, podobné výčiny, ako jeho rodičia, nevyvádza.

​Anička vystúpila na otcovom veľkolepom narodeninovom koncerte, po dlhšom čase sa tak rodina Slováčka opäť ukázala na verejnosti pokope: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie