Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
TOTO by jej zlomilo srdce! Veľkú chvíľu slávnej herečky zruinovali jej najbližší!
Zdielať na

TOTO by jej zlomilo srdce! Veľkú chvíľu slávnej herečky zruinovali jej najbližší!

Zdroj: Getty

Aj v prípade hollywoodskej herečky Carrie Fisher (†60) sa potvrdilo, že často práve v rodine bývajú vzťahy skrz naskrz prehnité. Hoci uplynulo už vyše šesť rokov odkedy odišla do hereckého neba, práve na celosvetové oslavy Dňa Hviezdnych vojen odkryli jej hviezdu na Chodníku slávy v LA. V úspešnej sci-fi ságe stvárnila Carrie očarujúcu princeznú Leiu. Za to, aby získala svoju hviezdu na známom hollywoodskom chodníku, bojoval aj herec Mark Hamill (71), predstaviteľ jej filmového brata Luka Skywalkera. Smutné je, že keď sa mu to napokon podarilo, veľký deň odhalil trpkú pravdu.

Život Carrie Fisher​ mal ďaleko od dokonalého príbehu. Dcéra hollywoodskej herečky Debbie Reynolds a speváka a herca Eddie Fishera, ktorý bol aj manželom Elizabeth Taylor, bojovala od ranej mladosti s drogovou závislosťou. Drogy v spojení s ďalšími faktormi spôsobili koncom roku 2016 jej smrť. Nikdy ale nestratila niť a bola nielen úspešnou herečkou, ale aj literátkou a scenáristkou.

Na slávnostnom ceremoniáli mal príhovor jej filmový brat Luke Skywalker, teda herec Mark Hamill. "Nikdy mi neprestane chýbať, ale som tak vďačný, že sme ju mali tak dlho," s dojatím oslovil všetkých zúčastnených. medzi ktorými bolo aj niekoľko cosplayerov prezlečených za postavy zo sci-fi ságy Hviezdne vojny. Ako jediná príbuzná sa ceremoniálu zúčastnila  dcéra Carrie, herečka Billie Lourd (30), ktorá posypala trblietkami maminu hviezdu na slávnom hollywoodskom chodníku.

Brat Todd ocenenej herečky a jej dve nevlastné sestry Joely a Tricia verejne kritizovali Billie za to, že ich nepozvala. Herečka Joely Fisher (55) zverejnila vyhlásenie aj v mene sestry Tricie Leigh Fisher (54), v ktorom sa rozhorčovala, že ako ony, tak aj ich nevlastný brat Todd (65) sa "na počudovanie nezúčastnia na oslave ich sestry, ktorú zbožňovali". A pokračovala so zjavnou trpkosťou: "Z nejakého bizarného, zavádzajucého dôvodu sa naša neter rozhodla, že nás nezapojí do tohto epického momentu v kariére našej sestry. Ale pritom je to niečo, čo by si Carrie určite želala, chcela by, aby boli jej súrodenci prítomní. Skutočnosť, že jej jediný brat a dve sestry boli zámerne a úmyselne vylúčení, je hlboko šokujúca," ohradila sa za všetkých.

Azda najviac preslávila Carrie jej úloha priceznej Lei vo filme Star Wars:

To donútilo Billie Lourd, aby zareagovala. "Je pravdou, že som ich na túto slávnosť nepozvala. Oni však vedia prečo," potvrdila skutočnosť. "Len pár dní po smrti mojej mamy sa jej brat a sestry rozhodli využiť jej smrť tým, že poskytli rozhovory a predávali jej knihy za veľké peniaze," dala najavo svoj problém s nimi. "Zistila som to, že to tak robili, až z tlače. Nikdy to so mnou nijako nekonzultovali, neuvažovali o tom, ako to ovplyvní náš vzťah. Pravdu o veľmi komplikovanom vzťahu mojej mamy s rodinou poznám iba ja a tí, ktorí jej boli skutočne blízki," vyjadrila sa k maminým "vydareným" súrodencom. "Hoci uznávam, že majú plné právo robiť si, čo chcú, ich konanie ma hlboko zranilo v najťažšom období môjho života," vysvetľovala ďalej a niet pochýb, že ide o smutný príbeh jednej rodiny, ktorý by Carrie veľmi zarmútil.

Dcéra slávnej herečky Carrie Fisher sa na chodníku slávy ukázala v šatách s matkinou podobizňou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Billie Lourd (@praisethelourd)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie