Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hollywoodske hviezdy pohoreli, TOTO je najsexi žena roku 2023! Krásna tvár a 90 kíl!
Zdielať na

Hollywoodske hviezdy pohoreli, TOTO je najsexi žena roku 2023! Krásna tvár a 90 kíl!

Archívna reportáž

Každoročne obletí svet hneď niekoľko rebríčkov najsexi žien či mužov sveta. Aktuálne vyšiel jeden z najznámejších - Maxim's Hot 100. Ako obvykle, bolo viacero kategórií, ale absolútne prvenstvo získala kráska, ktorá rozhodne nespĺňa "škatuľku" o dokonalých mierach.

​Najsexi ženou roka 2023 je podľa magazínu Maxim 35-ročná plus size modelka Ashley Graham. Tá je už roky topmodelkou napriek tomu, že váži zhruba 90 kíl, je trojnásobnou matkou a nehanbí sa ukázať ani nezmazateľné stopy v podobe strií. Ashley je vôbec prvou ženou svojej kategórie, ktorá sa ocitla na vrchole rebríčka. 

Modelkou sa stala vo veku 13 rokov a už roky je jednou z najikonickejších zástankýň pozitívneho postoja k telu, priekopníčkou v tom, aby sa aj plus-size modelkám venovala pozornosť, ktorú si zaslúžia. "Dúfam, že to inšpiruje viac žien, aby prijali svoje krivky a svoju krásu... Vzhliadam k ženám, ktoré sú nebojácne a autentické. Hovorili mi, že som príliš tučná, príliš stará, príliš taká alebo onaká. Ale naučila som sa premeniť tieto negatíva na pozitíva. Naučila som sa mať rada samu seba a oslavovať svoju jedinečnosť," vyslovila silné, motivačné slová čerstvá najsexi žena sveta.

Okrem nej má Maxim aj ďalšie kategórie pre ženy roka, ako najikonickejšia celebrita, najštýlovejšia, najväčšie módne hviezdy, najsexi športovkyňa a iné. V kategórii módna ikona je najsexi ženou priam dokonalá Emily Ratajkowski. Tridsaťdvaročná modelka a herečka nikdy nesklamala svojím zmyslom pre módu. Táto slobodná matka vydala bestseller New York Times "My Body" a má aj vlastný podcast "High Low with EmRata". Na druhom mieste je modelka a herečka Cara Delevingne a tretia je modelka Bella Hadid.

Emily je skutočne krásna a štýlová žena:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Titul hollywoodskej lámačky sŕdc pripadol Margot Robbie, hviezde filmov Vlk z Wall Street, Babylon či pripravovaného filmu Barbie. Druhou najsexi herečkou je hviezda filmu Blondínka o Marylin Monroe, Ana de Armas, a tretia je zatiaľ len sa presadzujúca herečka Samara Weaving.

​Za ikony a megahviezdy si titul najsexi vyslúžila speváčka Ariana Grande. Na druhom mieste je ikona tínedžeriek Billie Eilish a tretia skončila Charlie XCX, ktorá tesne predbehla Lady Gaga. Modelkou roka sa stala dcéra super slávnej topmodelky 90. rokov, Cindy Crawford, Kaia Gerber. Aj na druhom mieste skončila dcéra topmodelky, konkrétne Kate Moss a jej krásna Lila Moss. A do tretice ten istý príbeh - dcéra topmodelky Heidi Klum, mladučká Leni Klum.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber)

Najčítanejšie