Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Hviezdny spevák (24) má novú lásku?! Ulovila ho vraj TÁTO 51-ročná kráska!
Zdielať na

Hviezdny spevák (24) má novú lásku?! Ulovila ho vraj TÁTO 51-ročná kráska!

Archívna reportáž

Mladý temperamentný spevák portugalsko-kanadského pôvodu Shawn Mendes (24) nie je napriek mladému veku v šoubiznise žiadnym nováčikom. Jeho rytmické piesne sa dobre počúvajú a keďže je aj fešák, stal sa aj miláčikom žien. Niekoľko rokov chodil so speváčkou kubánsko-mexického pôvodu Camilou Cabello (26) a mnohí ich láske fandili, ale pár sa po dvoch rokoch randenia v roku 2021 rozišiel. Odvtedy sa po Mendesovom boku oficiálne neobjavovala žiadna partnerka, ale nejakú dobu sa klebetí, že by mohlo byť niečo viac medzi ním a o dvadsaťsedem rokov staršou chiropraktičkou Jocelyne Mirandou (51).

Mendes je na hudobnej scéne už desať rokov a podobne ako mnohí mladí hviezdni interpreti, svoju kariéru časom prestal zvládať. Minulý rok po siedmich vystúpeniach náhle prerušil svetové turné až do leta 2023. Vysvetlil, že sa potrebuje zamerať na svoje duševné zdravie. Na Instagrame má vyše 70 miliónov sledovateľov a neraz dostával rôzne hejty. Od vlaňajška podstupuje terapiu a vďaka nej už vraj dokáže "lepšie chápať svoje pocity." Ostatný rok a pol nazval aj časom "otvárania očí."

Okrem duševného zdravia mal Mendes problémy aj s chrbticou a do poriadku mu ju pomáha dávať chiropraktička Jocelyne Miranda, ktorá má medzi svojimi klientmi aj mnohé celebrity. Práve počas jeho návštev v ordinácii si veľmi porozumeli a začali ich vídavať ako spolu behávajú, aj na spoločných prechádzkach, keď ju mal dokonca držať veľmi dôverne okolo pliec. Aj pred pár dňami ich zachytil paparazzi ako sa stretli v LA, kam sa spevák vlani presťahoval, a objal ju tak srdečne, že to vyzeralo na viac ako len formálny vzťah. Následne ich spolu videli raňajkovať, píše portál DailyMail. Oficiálne však svoj bližší vzťah zatiaľ nepriznali.

Shawn so svojou expriateľkou Camillou Cabello naspieval horúci letný hit Seňorita: 

Ale je ešte jedna žena, s ktorou je Shawn spájaný od marca. Je ňou herečka a speváčka Sabrina Carpenter (23). Údajne sa majú stretávať, ale svoj vztah chcú udržať v tichosti. Videli ich spolu na večierku u Miley Cyrus, odkiaľ sa časom nenápadne vytratili a odišli spolu v jednom aute. Na otázku v talk show holandskej televízie k vzťahu so Sabrinou ale odpovedal Shawn rázne: "Nechodíme spolu." Azda si treba len nejaký čas počkať, aby sa vyjasnilo, ktorá dáma si získa srdce sympatického speváka.

Nová láska slávneho speváka má byť prominentná celebritná chiropraktička Jocelyn: 

Súvisiace články

Najčítanejšie