Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Agáta Hanychová porodila! Soukup bol pri tom, TOTO sú ich prvé slová!
Zdielať na

Agáta Hanychová porodila! Soukup bol pri tom, TOTO sú ich prvé slová!

Agáta má tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Ešte dnes dopoludnia zverejnila Agáta videjko z tehotenského monitorovania. Okamžite sa ozvali jej sledovateľky a pýtali sa, či ide o monitor kontrakcií z pôrodnice, na čo ich moderátorka a influencerka ubezpečila, že išlo len o rutinné monitorovanie, aké ženy podstupujú posledné týždne pred pôrodom. No už je jasné, že v jej prípade bolo skutočne posledné.

​Agáta Hanychová a Jaromír Soukup sa stali v utorok 11. apríla rodičmi prvého spoločného dieťatka, hoci dokopy už majú detí päť. Malá Rozárka prišla na svet večer, po deviatej hodine sa už Agáta pochválila dcérkinou menovkou na lístku, kde je vidno aj priezvisko Soukupová, ako už jej rodičia vopred avizovali. Rovnaké priezvisko by mala nosiť čoskoro aj jej mama, ako Soukup sľuboval.

Z videa, ktorá Agáta zverejnila sa zdá, že to zvládla lepšie, ako Soukup, ktorý vyzerá pomerne strhane, pričom ona priam žiari. "Dievčatká moje, tak ja len toľko, že som to zvládla, a Jaromír tiež, však," opýtala sa svojho milého a ten pokorne zhodnotil, že to zvládla najmä ona.

Agáta stihla ešte pred pôrodom nakrútiť aj nové časti je šou Holčičky:

Agáta využila chvíľku, keď malú Rozárku vzali na meranie a váženie. "Ja by som sa už išla osprchovať, ale vraj ešte musím ležať. A živák by som chcela, ale Jaromír nechce. Vraj nie som normálna," zhodnotí zo smiechom čerstvo trojnásobná mama, ktorá je zjavne plná energie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Je celkom jasné, že pôrod musel prebehnúť bez komplikácií a Agáta je vďaka hormónom nabitá energiou a šťastím. Nepochybne sa čoskoro malou princeznou aj pochváli. Gratulujeme a želáme veľa zdravia a šťastia!

Najčítanejšie