Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Trpký koniec lásky?! Horší scenár si Nedvěd a Rolins snáď ani nevedeli predstaviť!
Zdielať na

Trpký koniec lásky?! Horší scenár si Nedvěd a Rolins snáď ani nevedeli predstaviť!

Archívna reportáž

Po veľkolepom narodeninovom koncerte speváčky Dary Rolins (50) o nej už veľmi nepočuť, zrejme nastal čas si na chvíľu odpočinúť. Okrem množstva gratulantov na pódiu z radov jej kolegov a blízkych jej prišiel vyjadriť svoj obdiv a podporu aj jej priateľ Pavel Nedvěd (50). Teraz bude ale pre zmenu potrebovať podporu od nej on. Onedlho bude musieť čeliť rozhodnutiu, či sa otvorí súdny proces s vedením Juventusu, ktoré rezignovalo vlani v novembri. Medzi nimi nechýba ani Grande Paolo, ako nazývajú Nedvěda v Taliansku. Najhorší scenár hovorí dokonca o väzení.

​​Pomaly to budú dva roky, čo sa dali dokopy tieto dve úspešné osobnosti, jedna zo šoubiznisu a druhá športu, a vytvorili celebritný pár. Dare Rolins jej fanúšikovia veľmi priajú šťastie a lásku so slávnym futbalistom Juventusu Turín, Pavlom Nedvědom. Speváčka na partnerov v živote veľmi šťastie nemala a tesne pred päťdesiatkou získať srdce tak úspešného a sympatického muža bolo naozaj terno, obojstranne. Teraz sa však nad párom zaťahujú mraky kvôli  škandálu ohľadom podozrenia z falšovania účtovníctva turínskej "starej dámy", ako prezývajú slávny futbalový klub Juventus. Futbal sa vo svete kvôli korupčným škandálom a špekuláciám, kde tečú ktovieako, ktovieodkiaľ a ktoviekomu ťažké milióny, ocitá v kríze. Akoby už ani nešlo až tak o šport, ako o peniaze.

Vyšetrovanie najvyšších funkcionárov Juventusu začalo predvlani, ale Talianska futbalová federácia (FIGC) ich vlani v apríli spod obvinení prokuratúry oslobodila. Žalobca sa proti tomuto rozhodnutiu ale odvolal a na jeseň uspel. Po odvolacom konaní ich napokon predsa len uznali vinnými. Strata Juventusu za predchádzajúcu sezónu vo výške vyše 250 miliónov eur bola tak rekordná, že sa rozhodlo celé vedenie radšej odstúpiť zo svojich postov, ale tým sa trestom nevyhli. Nedvěd obišiel ešte najlepšie, keď dostal "len" zákaz pôsobiť vo futbale osem mesiacov. Podľa portálu startmag.it mu ale ešte hrozí aj trest vo výške od troch do osem rokov väzenia ako je uvedené v tabuľke so zoznamom previnení a sadzieb za ne.  

Dara je romaticky založená bytosť, počuť to najmä v textoch jej piesní. Takto sa vyjadrila o láske:

​Možné sú ale aj ďalšie tresty, ktoré by mohli pribudnúť k trestu za falšovanie účtovníctva, a to za falošnú fakturáciu 18 mesiacov až 6 rokov, za nepravdivé oznámenie o obchodoch 1 až 3 roky, podvodné prehlásenia 2 až 4,5 rokov, za marenie činnosti dozorných orgánov 1 až 4 roky. Nie je to veru radostná perspektíva pre Pavla Nedvěda a ani jeho vzťah s Darou Rolins. Iste si spolu plánovali inú budúcnosť, keď si kúpili veľký pozemok za zhruba milión eur pri jazere Lago Maggiore. Na tomto krásnom mieste oslávili vlani spolu ich päťdesiatku a nechýbali pri tom ani pozvané celebrity. Zatiaľ je ale nádej, že všetko dopadne dobre, ak súd, ktorý sa má konať 27. marca, rozhodne, že obžalobu nevznesie a tým ani nezačne súdny proces. Ak sa stane opak, budú čakať Pavla a Daru veľmi krušné chvíle, ktoré by v prípade najhoršieho možného scenára rozhodli o budúcnosti ich vzťahu.

Nad zamilovaným párom šoubiznisu sa začína zmrákať, dôvodom sú závažné obvinenia Pavla z podvodov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie