Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Fantastická premena! Po rokoch zanedbaného vzhľadu filmový Kevin dočista ohúril!
Zdielať na

Fantastická premena! Po rokoch zanedbaného vzhľadu filmový Kevin dočista ohúril!

Archívne video

Macaulay je vtipkár, ktorý si zo "slávy" rád robí žarty

Po prudkom vzostupe slávy detskej filmovej hviezdy Macaulaya Culkina (42) za stvárnenie postavy Kevina vo filmoch Sám doma, nasledoval po čase aj prudký pád. Podobne, ako mnohí detskí herci či speváci, nezvládal život vo svetle reflektorov s nárokmi, ktoré vraj kládol na jeho ešte primladé plecia ctižiadostivý otec. Z rozkošného predstaviteľa Kevina sa postupne vplyvom dlhoročných stresov stala troska a prestal nakrúcať filmy. Prepadol drogám a alkoholu a mnohí nad ním urobili kríž. Dokázal sa však z toho marazmu dostať, založil si rodinu a vyzerá skvelo!

​Pred pár rokmi obleteli svet fotky Macaulaya, kde vyzeral už skutočne veľmi zle, vyziabnutý a zanedbaný. V absolútnom kontraste je najnovšia fotka z kampane, ktorá ľudí skutočne ohromila. Kampaň slávnej značky je založená na fotkách známych osobností zo sveta šoubiznisu a športu. Hviezdy ako Paris Hilton, Gigi Hadid, Demi Lovato, Christina Ricci a mnohé ďalšie sa predstavujú na fotkách, kde v ruke držia na porovnanie svoju fotografiu z detstva. Medzi tými, čo jednoznačne najviac zaujali, je aj Macaulay Culkin. 

Vyše 190 tisíc sledovateľov kampane ocenilo zdravú podobu herca, ktorý sa opäť podobá na malého Kevina, srdiečkom, čím sa stal jednou z troch najúspešnejších tvárí kampane. Po vychudnutej a zhrbenej postave so strhanou tvárou zčias, keď žil v závislostiach, nieto ani stopy. Z aktuálnej fotografie sa pozerá pestovaný mladý muž s iskrou v očiach, ktorou sa vyznačoval vo svojom detstve.

Hoci sa preslávil v sérii o Kevinovi, fantastický výkon podal aj vo filme My Girl:

Kampaň nafotil švédsky fotograf Mikael Jansson a jej sloganom je výzva "Buď svojím vlastným šéfom". Poukazuje na príbeh "o výnimočnej ceste k životnému úspechu", po ktorej prešli celebrity, ktoré sú veľvyslancami kampane. Má byť oslavou tých jednotlivcov, ktorí idú svojou vlastnou cestou, vlastným jedinečným štýlom.

Culkin vyzerá skutočne výborne, azda najlepšie za ostatných 25 rokov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BOSS (@boss)

Culkinova životná cesta bola naozaj jedinečná. Jeho otec aj teta Bonnie Bedelia, boli hercami, teta dokonca získala aj cenu Emmy, a tak aj Maculaya viedli k herectvu už od jeho štyroch rokov. Ako deväťročný začal nakrúcať film Sám doma a za jeho skvelý výkon získal mnohé ocenenia, vrátane nominácie na Zlatý glóbus. Zo dňa na deň sa stal slávnym. V rokoch 1990 až 1994 išiel malý Maculay z filmu do filmu ako roztomilý blondiačik. Neskôr sa zveril, že bol v tých časoch úplne v područí svojho otca, ktorý ho prihlásil do viacerých projektov naraz. Po nociach sa s otcom učil texty na ďalší deň. Po čase vyhorel a rozhodol sa oslobodiť. Podarilo sa mu to, ale načas, žiaľ, prepadol drogám, no dostal sa z toho a opäť nakrúca filmy. No najpodstatnejšie je, že tento údajný introvert konečne našiel šťastie s herečkou Brendou Song, a majú spolu malého synčeka.

Najčítanejšie