Polojasno
20°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ewa Farna neudržala slzy! Mŕtvica s ňou poriadne zamávala, prosí o pomoc!
Zdielať na

Ewa Farna neudržala slzy! Mŕtvica s ňou poriadne zamávala, prosí o pomoc!

Archívna reportáž

Tento rok sa bude niesť v živote speváčky Ewy Farnej v znamení osláv jej jubilea - okrúhlych 30. narodenín. Plánuje veľký narodeninový koncert, a hoci sa má uskutočniť až 14. októbra, ako má uvedené na webe, pracovať na ňom už začala. Veľmi dobre si uvedomuje, aké je dôležité, aby bola pri tom všetkom zdravá a mohla sa venovať súčasne aj svojim dvom malým deťom. O to viac ju zasiahol istý smutný príbeh.

​V mladosti snáď nikto nepremýšľa priveľmi o svojom zdraví, pokiaľ o neho odrazu nepríde. Veľkým šokom a mementom bola pre obyvateľov našej planéty každého veku nedávna pandémia covidu, keď boli novým vírusom ohrozené životy všetkých. V poslednom čase pre zmenu rezonujú verejnosťou príbehy mladých ľudí, ktorých postihujú mozgové a srdcové príhody, často s fatálnym koncom. Stalo sa to aj mladej mamičke s dvomi malými deťmi, o ktorej sa dozvedela aj Ewa Farna. Okamžite jej príbeh zdieľala na sociálnej sieti s jej sledovateľmi s prosbou o pomoc, pričom nedokázala zadržať slzy.

Ako mama podobne starých detí je z príbehu mŕtvicou postihnutej ženy dojatá. Práve, keď sa šantila so synom Arturom (3 roky) a dcérou Ellou (11 mesiacov) a tešila sa zo života, padla Ewe do oka správa, ktorá ňou riadne zalomcovala. "Nerobím to často, ale jednoducho... myslím si, že by sme mohli urobiť dnešný deň krajším tým, že si spoločne pomôžeme," oslovila sledovateľky jej instastories. Pripomenula, že aj ona, podobne ako všetky celebrity, dostáva často prosby o pomoc v núdzi z rôznych príčin. Je obvyklé, že ak nedokážu dostatočne pomôcť osobne, posunú prosbu ich veľkému zástupu fanúšikom. Tak postupovala aj veľmi populárna speváčka so širokou základňou fanúšikov v Česku, kde sa narodila a žije, ale zároveň aj na Slovensku a Poľsku, kde často koncertuje. 

Ewa sa pri slovách o mladej mamičke neubránila slzám:

Instagram/EF

"Ide o podobne staré-mladé dievča ako som ja. Má teda 33 rokov, je z okolia Příbramu, my to tam tiež nemáme ďaleko, a má trojročné a jedenásťmesačné dieťatko, tak ako ja. A zničohonič toto tridsaťtriročné dievča, zdravé, bez žiadnych predchádzajúcich príznakov, zaskočila mŕtvica. A to sa mi zdá úplne strašné, že má tie malé deti, manžela, mladé dievča, nerobila nič zle, nefajčila, nepila... a kto vie, ako to s ňou bude," plačúc krátko porozprávala Ewa príbeh ženy, ktorú postihla mŕtvica mozgu v posilňovni. Previezli ju potom na operáciu do Prahy, pričom upadla do kómy a hoci sa časom prebrala, pridružili sa komplikácie so zápalom pľúc a sepsou. Je napojená na pľúcnu ventiláciu, jesť dostáva cez hadičku, nemôže hovoriť a vidí len rozmazane. Hýbe iba polovicou tela. Rodina preto žiada o finančný príspevok na úhradu výdavkov v spojení s nákladmi na kvalitnú lekársku a rehabilitačnú starostlivosť, a ako je jasné, Ewa im v tom rada pomôže.

 Aj Ewa je mama dvoch  malých detičiek, a tak ju správa o nešťastí v mladej rodine hlboko zasiahla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie