Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Patrasová sa už odmieta trápiť Slováčkovým žúrovaním! TOTO je jej reakcia, lepšia už byť nemohla!
Zdielať na

Patrasová sa už odmieta trápiť Slováčkovým žúrovaním! TOTO je jej reakcia, lepšia už byť nemohla!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

V jaunári bojovala Dagmar Patrasová (66) podľa jej slov s virózou a musela ležať v posteli. Spočiatku si pochvaľovala, ako jej pomáha manžel Felix Slováček (79), ale po čase ho to zrejme omrzelo, čo Dáda ťažko niesla. Radšej sa chodí zabávať do spoločnosti a na plesy, kde sa obklopuje mladými ženami, čo sa, samozrejme, jeho manželke nepáči, ale nechce sa zbytočne rozčuľovať, lebo už si nerobí nádeje, že sa zmení. Našla si preto iný cieľ, kam smeruje energiu.

​Neustále spory celebritných manželov Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka, ktoré sa už roky verejne pretriasajú, sú už skôr terčom vtipov, ako súcitu. Aj keď sa predvlani po sedemročnej nevere s mladou milenkou Luciou Gelemovou vrátil Felix domov k manželke, nevyzerá to medzi nimi veľmi ružovo. Legendárny hudobník má asi stále v hlave mladé ženy a svoju peknú manželku necháva bez pozornosti. No keby len to, vrcholom bolo, keď nedávno vyhlasoval, že by ju chcel vraj pre jej dobro zbaviť svojprávnosti. To už Patrasovú riadne nahnevalo. "Nenechám sa takto urážať, dehonestovať a ponižovať. Toto je pre mňa posledná kvapka. Mám nejakú dôstojnosť a toto je za hranicou všetkého!" zúrila ponížená herečka.

Z toho si ale Slováček nič nerobí a užíva si spoločenské večierky a plesy akoby bol single jeden za druhým. Dagmar jeho správanie aj počas jej choroby iba trpko komentovala: "Nestará sa o mňa, ten sa stará iba o seba." Ona sa vraj pritom, keď mal niekedy on zdravotný problem, o neho vždy postarala. Teraz sa však rozhodla, že sa už ďalej snažiť nebude. Našla si iný cieľ - svoju starostlivosť venuje radšej zvieratám, ktoré si to podľa nej zaslúžia viac ako jej nevďačný manžel. Je vraj veľkou milovníčkou psov, a tak chce pomôcť nájsť tým chlpáčom, ktorí sa ocitli na ulici, nových a lepších majiteľov. Na svojom profile na sociálnej sieti, kde má viac ako 40 000 sledovateľov, zverejňuje fotografie psíkov, ktorí túžia po teplom domove.

Dáda venovala psíkom aj veselú pesničku s názvom Psí píseň:

"Najradšej by som si vzala domov všetky psy, ale jednu vlčicu už mám, tak to nejde," vysvetľovala nedávno v komentári. Svoju starosť o ňu prejavila aj po tom, čo sa k nej predvlani pred Vianocami vrátil domov manžel a neskôr trávili sviatky spolu s deťmi na chalupe. Na Silvestra sa ale vrátila domov. "V Prahe je na Silvestra veľmi rušno, najmä minulý rok tam boli také petardy, že mi moja vlčica skočila do lona. Má sto ton, je obrovská, nádherná, ale so strachom skočila na mňa, je to hrozné. Zvieratá trpia kvôli petardám, majú citlivejší sluch, nie sú na to zvyknuté," zdôvodňovala svoje rozhodnutie vzdať sa rodinného Silvestra. Práve po vianočných sviatkoch sa ocitne veľa psov na ulici po tom, keď sa majiteľom, ktorí ich dostali do daru, zunujú. Je veľmi záslužné, že im chce Dagmar pomôcť, azda má aj pravdu, že si to zaslúžia možno viac, ako jej neverný manžel.

Dáda našla oporu a radosť v štvronohých bytostiach, doma jej robí spoločnosť mohutná ale láskavá vlčica:

Súvisiace články

Najčítanejšie