Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Verešová zažiarila na plese v odhaľujúcej róbe, viac ale prekvapila priznaním o jej SYNOVI!
Zdielať na

Verešová zažiarila na plese v odhaľujúcej róbe, viac ale prekvapila priznaním o jej SYNOVI!

Archívna reportáž

Po dvojročnej plesovej odmlke kvôli pandémii covidu, sa vrátil do nádherných secesných priestorov Obecného domu v Prahe aj obľúbený Česko-Slovenský ples. Medzi najväčšie hviezdy tohto plesu patrila jednoznačne aj krásna Slovenka, Andrea Verešová (42). V nádhernej bielej róbe vyzerala ako v oblaku hmly, všetci mohli na nej oči nechať a rozhodne bola ozdobou plesu. Ako už má vo zvyku, šaty sú ušité tak, aby odvážne odhaľovali aj niečo z jej dokonalej postavy. Ale nielen na svoju postavu môže byť Andrea právom hrdá, popýšiť sa môže aj jej šikovnými deťmi.

​Zdá sa, že Andrea Verešová má vo svojom živote všetko dokonalé. Za manžela si zobrala úspešného právnika a bohatého podnikateľa Daniela Volopicha (58), ktorý je navyše aj fešák. Nečudo, že majú spolu dve krásne deti, dcéru Vanessu (15) a syna Daniela (13). Volopich je aj jedným z prevádzkovateľov skiareálu v Špindlerovom Mlyne, a tak má rodinka blízko aj k zimným športom. To sa zúročilo v podobe športových úspechov ich dvoch detí na súťažiach v snowboardingu, keď nedávno získala Vanessa zlato na Európskom olympijskom festivale mládeže a syn v sekcii pre deti dve strieborné.

Je vidieť, že je mama Andrea na obe deti hrdá a rada sa pochváli ich úspechmi, ako aj teraz pre portál Expres.cz. Prezradila, že na ples sa chystala až 6 hodín, no aj jej dcérka Vanessa sa rada parádi a je na vážkach, či sa tiež nebude venovať modelingu. Nedávno si vraj bravúrne počínala pri fotení svojej prvej kampane. Zdá sa, že ale aktuálne vyhráva šport, kde okrem zlata na olympiáde mládeže následne vyhrala pohár aj na pretekoch v Taliansku aj Francúzsku.

Andrea môže byť na svoje deti právom hrdá, kým syn boduje v matematike a IT, jej krásna dcéra víťazí na snowboarde: 

Andrea sa ale nezabudla popýšiť šikovnosťou syna, ktorý nie je len športovo nadaný. Pre Expres povedala, že Daniela baví okrem snowboardingu aj IT, rád programuje, rieši algoritmy, hrá šachy. Na matematiku má talent zrejme po jej zosnulom otcovi, profesorovi, a tak sa malý Danko ani nemusí veľmi snažiť a vyhráva matematické olympiády. Je rada, že majú obe jej deti vzťah ku športu, lebo podľa jej názoru ich učí disciplíne, kolektivizmu, láske k horám a v neposlednom rade ich drží ďalej od sociálnych sietí. Pohyb na čerstvom vzduchu prospieva ich zdraviu, snowboarding ich veľmi baví a navyše sú v ňom aj  úspešní. Daniel má ale ako chlapec veľkú konkurenciu, tak možno bude jeho budúcnosť skutočne skôr vo sfére IT. Jasné je len to, že Andreine deti sa nestratia.  

Andrea vyzerala na nedávnom plese dokonale a ladilo jej to aj manželom Danielom:

Súvisiace články

Najčítanejšie