Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Verešová spôsobila poriadny rozruch, opäť sa ukázala nahá! Muži slintajú, ženy zúria!
Zdielať na

Verešová spôsobila poriadny rozruch, opäť sa ukázala nahá! Muži slintajú, ženy zúria!

Archívna reportáž

Na svoju postavu je zjavne Andrea Verešová (42) veľmi pyšná. Odhaľuje ju kedy sa len dá a zdieľa na sociálnych sieťach. Cez víkend sa predviedla v rafinovane navrhnutých plesových šatoch, ktoré poodhaľovali jej poprsie a dlhé štíhle nohy na Česko-Slovenskom plese v Prahe, no ešte predtým toho odhalila značne viac. Keď si užívala vo wellnesse masáž, zdieľala odtiaľ horúcu fotku, ako ležala nahá na masážnom stole.

​Hriešne krásna Andrea Verešová zvádza svojím dokonalým telom mužov nepochybne k divokým myšlienkam.  Nie každému sa to ale zdá byť vhodné, už aj vzhľadom na to, že je vydatou matkou dvoch detí. Dávajú jej to pocítiť v komentároch, ale s ňou to zatiaľ veľmi nehlo. Veď vďaka svojmu krásnemu telu je ešte stále žiadanou modelkou doma i vo svete. 

Na komentáre, aké prišli po zdieľaní jej fotiek z wellness, kde je vidieť jej dokonalý zadok a aj komplet odhalený prsník, až na drobný biely štvorček, je zrejme zvyknutá. Nejaký Michal k tomu napísal veľmi výstižne: "Kto si hon*l, nech dá lajk." Jedna rozhorčená sledovateľka sa jej preto v komentári rovno spýtala: "Vášmu manželovi nevadí, že sa takto odhaľujete a uslintaní nadržanci si tu nad vašou nahou fotkou hon*a vtákov?" Ani na jeden z týchto a podobných komentárov ale Andrea nereagovala. Keď jej však niekto pripomenul pred časom uniknuté a zverejnené video divokých hrátok v hotelovej izbe, kde šlo na prvý pohľad o Andreu a jej manžela, iste ju to pokojnú nenechalo a zapierala, že ide o nich.

Andrea je nepochybne výnimočne krásna žena, avšak predsa len sa našla malá "chybička" krásy, ktorej jej bránila v ceste za svetovou modelingovou kariérou:

​Jeden zo sledovateľov totiž drzo poznamenal, že sa teší na druhú časť, keď sa bude dať stiahnuť na internete, ako to bolo aj s tým údajne falošným videom. Zrejme najmä kvôli tomuto pikantnému škandálu s videom sa Andrea s manželom a deťmi usadili na nejaký čas v Emirátoch, pokiaľ to nevyprchá z mysle verejnosti. Iste jej to bolo nepríjemné aj kvôli deťom, aby sa im nevysmievali v škole, hoci Andrea stále kategoricky popierala, že ide o ňu a jej manžela. Cítili sa byť poškodení, a preto vraj chceli celú záležitosť ďalej riešiť súdnou cestou. Za poskytnutie informácií vedúcich k dolapeniu páchateľa ponúkali až 50 000 korún. Málokto však uveril ich verzii, nakoľko aj podľa expertov šlo s vysokou pravdepodobnosťou o autentické video. Odvtedy sú už obaja ticho, ale ako vidieť, občas to Andrei niekto rád škodoradostne pripomenie, keď to vyprovokuje svojimi odvážnymi fotkami.  

Andrea rada odhaľuje svoje dokonalé telo, na niektoré komentáre si už asi zvykla: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie