Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krásne finalistky Miss Slovensko čaká prvá veľká skúška! Bez TOHTO by kariéra nebola!
Zdielať na

Krásne finalistky Miss Slovensko čaká prvá veľká skúška! Bez TOHTO by kariéra nebola!

Tento rok je v sútaži Miss Slovensko výnimočný. Navždy sa zapíše ako prelomový ročník, keď už to nie je len o kráse mladých žien, ale viac aj o ich osobnosti. Prihlásil sa rekordný počet záujemkýň o korunku krásy, no do finále sa prebojovalo, ako obvykle, len 12 naj.

​1175 prihlášok, 127 semifinalistiek, vyše 10 hodín trvajúce rozhodovanie 9-člennej poroty. Výsledkom je finálna skupina dvanástich vskutku rozdielnych dievčat, každá s vlastným príbehom, snami a očakávaniami. "Bola to výzva, a myslím, že sme ju všetky úspešne zvládli," skonštatovala s výdychom jedna zo šťastných finalistiek.

"Ja som tak intuitívne cítila, že chcem ísť do toho, a vnímala som to ako obrovský štart do mojej budúcej cesty," hovorí s nadšením jedna z tucta. "Najviac sa teším na to, ako zo mňa urobia ženu, naberiem nové skúsenosti, priateľstvá, a celkovo sa moja osobnosť vyformuje a naberiem aj zdravé sebavedomie," prezradila ďalšia z finalistiek niečo osvojich očakávaniach.

Pozrite si stručné vizitky každej z finalistiek:

​Na predstavenie finalistiek Miss Slovensko sa prišli pozrieť aj bývalé účastníčky súťaže a všetky boli výberom poroty nadšené. "Ja sa veľmi teším, že sa to začína ponímať tak, aby sa dievčatá začali celkovo vnímať ako osobnosti a mali pocit, žeby mohli žiariť práve tým, aké sú, čo ich zaujíma a venovali sa tomu, že čo je ich poslanie, a tým dávali tú krásu zo seba," pekne zhodnotila Mirka Luberdová, I. vicemiss 2003. "Každá je unikátna, každá má niečo do seba, uvidíme počas sústredení v nasledujúcich mesiacoch, ktorá si zaslúži aj tú korunku krásy," povedala súčasná Miss, Sophia Hrivňáková.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Finalistky už majú za sebou jemnú úpravu účesov, fotenie portrétov, hodiny chôdze a niekoľko seminárov a workshopov. "Dievčatá čakajú zaujímavé sústredenia, workshopy, máme sústredenie v Ománe, v Prahe, v Tatrách, v Komárne, v Bratislave. Každé sústredenie je sústredené na niečo iné," hovorí riaditeľ súťaže Michael Kováčik. Už o pár dní čaká dievčatá druhé sústredenie - pocestujú do Prahy, kde budú fotiť editoriál pre známy žensky magazin - prvýkrát si vyskúšaju jednu zo základných polôh, ktore patria neodmysliteľne k Miss. Finále sa bude konať 24. júna, dovtedy je pred dvanástkou krásavíc kopa práce.

Najčítanejšie