Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Kráľ Karol III. totálne zosmiešnil Harryho?! TAKÚTO reakciu asi zvedavý fanúšik nečakal!
Zdielať na

Kráľ Karol III. totálne zosmiešnil Harryho?! TAKÚTO reakciu asi zvedavý fanúšik nečakal!

Po vlaňajšom skone britskej kráľovnej Alžbete II. sa ujal vlády jej syn, teraz už kráľ Karol II., ktorý musel na získanie koruny čakať poriadne dlho. Po 70. rokoch vládnutia sa stala najdlhšie panujúcou britskou vladárkou, no krátko na to odišla na večnosť. Charles mal vtedy už 73 rokov a dokonca sa začalo hovoriť, či nebude vhodnejšie, aby sa kráľom stal jeho syn William (40). Krátko pred skonom však kráľovná Alžbeta potvrdila, že si na tróne praje svojho najstaršieho syna. Postavenia kráľa sa ujal na pohľad plachý následník trónu so všetkou zodpovednosťou a okamžite sa ujal povinností, ku ktorým patria aj rôzne oficiálne návštevy.

​Veľmi nevhodne iba krátko po prevzatí kráľovského titulu prišlo vydanie memoárov princa Harryho (38). Nevyhol sa ani osočeniu otca a brata, ako aj ich manželiek. Vyzeralo to ako jeho pomsta. Princ William je na neho preto veľmi nahnevaný a keby bolo na ňom, nedovolil by mu ani účasť na korunovácii ich otca. Ten sa ale ukázal byť zhovievavejší, keď mal mladšieho syna s maslom na hlave predsa len pozvať.

Napriek všetkému, čoho sa dopustili vojvodovia zo Sussexu, keď opustili kráľovský dvor a usadili sa v Kalifornii, kráľ Karol III. po vzore jeho matky, keď vlani dostali pozvánku na jej diamantovú oslavu kraľovania, ukázal veľkodušnosť a synovi poslal pozvánku na jeho korunováciu. Harryho memoáre nijako nekomentoval, ani princ Willam. Jediný náznak názoru na celé dianie prišiel od kráľa teraz, píše portál DailyMail.

Harry neváhal vo svojej najnovšej knihe opísať tie najintímnejšie detaily zo súkromia a vzťahov kráľovskej rodiny: 

Keď sa aktuálne vybral Karol III. na oficiálnu návštevu do kampusu Stratfordskej univerzity v Londýne, jeden muž pripomenul kráľovho mladšieho syna. "Privedte Harryho späť!" zaznelo z jeho úst. Kráľ na to zareagoval smiechom a protiotázkou: "Koho že?" Okamžite sa z toho stala na sociálnych sieťach téma dňa, že kráľ už nevie ani prísť synovi na meno.

Kráľovská rodina sa tvári ako keby sa nič nestalo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Je však skôr pravdepodobné, že kráľ jednoducho dobre nepočul položenú otázku, keď sa zdravil s okolostojacimi priaznivcami vonku pred budovou kampusu počas jeho návštevy. V krátkom nekvalitnom videu nakrútenom zrejme mobilom totiž vidno aj to, že keď si kráľ uvedomí, čo sa ho pýtajú, zaznie jeho tichá odpoveď: "To by bolo pekné". Nech sa Harry voči nemu a najbližším zachoval akokoľvek nečestne, predsa len zjavne stále prejavuje súcit a zrejme nechce preťať posledné puto s problematickým synom.

Súvisiace články

Najčítanejšie