Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Madonna zareagovala na kritiku jej vizáže poriadne ostro! Ľudia sa jej majú vraj klaňať!
Zdielať na

Madonna zareagovala na kritiku jej vizáže poriadne ostro! Ľudia sa jej majú vraj klaňať!

Archívna reportáž

Po záplave negatívnych komentárov na vzhľad Madonny počas jej vystúpenia na Grammy v Los Angeles sa ozvala samotná hviezda. Vidieť, že sa jej kritiky dotkli, ale vysvetlila po svojom, ako sa veci majú, a nebrala si servítky. Zatiaľ čo všetci vo veľkom diskutovali o jej prehnaných plastikách, ona tvrdí, že za to mohol fotografický objektív.

​Aby nemala verejnosť pochyby, že sa na Grammy skvelo zabávala, zdieľala spevácka ikona Madonna na sociálnych sieťach videomontáž zo zákulisia ceremoniálu v Los Angeles, kde sa zabávala so Samom Smithom a Cardi B a opäť nechýbali ani pikantné momenty.

V dlhom opise označila spevácka diva za "česť" predstaviť Kim Petras – prvú transsexuálnu osobu, ktorá získala Grammy, ako aj Sama Smitha, ktorý vzbudil svojím "satanským" vystúpením poriadny rozruch. Madonnu však nahnevalo, ako ľudia ignorovali jej slová a sústredili sa na jej vzhľad. "Namiesto toho, aby sa sústredili na to, čo som povedala vo svojom prejave, ktorý bol o poďakovaní za nebojácnosť umelcov ako Sam a Kim, mnohí ľudia sa rozhodli hovoriť len o mojich fotografiách, urobených zblízka fotoaparátom s dlhým objektívom novinárskym fotografom, ktoré by skreslili tvár kohokoľvek!!!" rozhorčovala sa a pokračovala ďalej v obhajobe.

Madonna vzbudila svojím vzhľadom na nedávnych oceneniach Grammy poriadny rozruch:

"Opäť som sa ocitla v ohnisku vekovej diskriminácie a predsudkov, ktorá preniká svetom, v ktorom žijeme. Svet, ktorý odmieta oslavovať ženu nad 45 rokov a cíti potrebu trestať ju, ak má naďalej silnú vôľu, je pracovitá a dobrodružná. Nikdy som sa neospravedlňovala za žiadne z kreatívnych rozhodnutí, ktoré som urobila, ani za to, ako vyzerám alebo sa obliekam, a ani s tým nezačnem. Od začiatku mojej kariéry ma médiá ponižujú, ale chápem, že je to všetko skúška, ale som šťastná, že môžem byť priekopníčkou, aby to všetky ženy za mnou mali v nasledujúcich rokoch ľahšie. Slovami Beyoncé – Dušu mi nezlomíš. Teším sa na veľa ďalších rokov podvratného správania, posúvania hraníc, postavenia sa patriarchátu a hlavne užívania svojho života," napísala v silnom vyhlásení, s ktorým sa dá jedine súhlasiť. A nebola by to Madonna, ak by to nezaklincovala ešte ostrejšie: "Pokloňte sa mi, vy mrchy!"  Svojím spôsobom má pravdu. To ona je kráľovná popu už dobrých 40 rokov.

Madonna odmieta kritiku na jej vzhľad a na dôkaz nakrútila vlastné video, ktoré jej však na cti veľmi nepridalo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie