Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Čo je to za zvláštnu trojku? Mladí Beckhamovci sa nasťahovali k hviezdnej speváčke, vyzerá to pikantne!
Zdielať na

Čo je to za zvláštnu trojku? Mladí Beckhamovci sa nasťahovali k hviezdnej speváčke, vyzerá to pikantne!

Archívna reportáž

Iba vlani zosobášený mladý celebritný pár, ktorý tvorí najstarší syn Victorie a Davida Beckhamovcov, Brooklyn Beckham (23) a miliardárska dedička Nicola Peltz (28), má zrejme okolo seba rád publicitu. Mladý Beckham teda ide v stopách svojich slávnych rodičov, ktorým záujem verejnosti priniesol nemalé zisky v spojení s ich popularitou. Najnovšie vraj Victoriu trápi čudné spojenie jej najstaršieho syna a nevesty so Selenou Gomez (30).

​Vo svete celebrít panujú často iné kritériá, ako to býva bežne medzi obyčajnými ľuďmi. Brooklyn a jeho manželka Nicole po tom, čo sa rozhodli predať svoje sídlo v Los Angeles, dostali ponuku na dočasné bývanie od Seleny Gomez a prijali ju. Bolo to nejaký čas pred Vianocami a odvtedy tvoria spolu akúsi zvláštnu trojku. Vybrali sa aj na spoločnú dovolenku do Mexika. "Fajn, tak sme throuple," použil Brooklyn na ich označenie zloženie slov "three" (tri) a "couple" (pár). Selena k zdieľaným fotkám odtiaľ pripísala: "#foreverplusone," teda navždy plus jeden. Pridala sa aj Nicola, ktorá Selenu nazvala "sestra manželka", a jej vyznania k Selene nemajú konca. Brooklyn si iste užíva, že má nablízku dve ženy. Selenu nazýva "pani Gomez Peltz" a smeje sa, že ich prvé dieťa bude mať dve mamy.

Toto spojenie nenechalo ľahostajnou ani Brooklynovu slávnu mamu, píše portál Closer. Podľa zdroja bola Victoria po tom, čo sa dozvedela, že syn s nevestou budú bývať u Seleny, "šokovaná", lebo sa domnieva, že takéto spoločné bývanie a spolužitie nie je podľa nej "ideálne" aj vzhľadom na Seleninu minulosť spojenú s psychickými problémami.

​Otázniky vyvolal najmä jej postoj k priateľke Francii, ktorá jej darovala svoju obličku, a Selena sa o nej ani len nezmienila vo svojej nedávno vydanej knihe. Na výčitky jej fanúšikov zareagovala priam arogantne: "Prepáčte, že som nespomenula každého človeka, ktorého poznám." Bývalá Posh zo skupiny Spice Girls sa údajne obáva, že by sa mohlo napätie, ktoré panuje od svadby syna medzi ňou a nevestou, s prispením Seleny ešte vyostriť, ako uviedol zdroj. Fanúšikovia to však vidia opačne a tejto trojici držia palce, ako je jasné z komentárov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynpeltzbeckham

So synom Brooklynom si boli vždy blízki a Victoria má obavy z oslabenia ich puta v súvislosti s jeho novým životom s Nicolou v USA. Na jej nevôľu s ich bývaním u Seleny podľa zdroja Brooklyn reagoval, že "chápe obavy svojej mamy z ich životnej situácie, ale trvá na tom, že je to len dočasné, čo jej pomohlo zmierniť obavy". Brooklyn si počas Vianoc "neustále písal s rodinou a volal s nimi cez FaceTime. Posielal darčeky a sledoval, ako ich všetci rozbaľujú, a tiež sľuboval, že s nimi strávi ďalšie sviatky". Celú situáciu sa snažil upokojovať David Beckham, ktorý chápe, že jeho syn sa osamostatnil a začal novú kapitolu svojho života. Hoci je stále jeho dieťa a "vždy sa bude o neho báť", je pre neho najdôležitejšie, aby bol šťastný a spokojný.

Najmä Nicola a Selena k sebe majú blízko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Najčítanejšie