Zatiahnuté
26°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Neuveriteľné, čo robí láska! Brzobohatý sa nechal od frajerky presvedčiť na TOTO!
Zdielať na

Neuveriteľné, čo robí láska! Brzobohatý sa nechal od frajerky presvedčiť na TOTO!

Archívna reportáž

Kedy presne začal vzťah medzi Ondřejom Brzobohatým (39) a jeho súčasnou priateľkou Danielou Písařovicovou (44) si títo dvaja zrejme nechajú iba pre seba. Ondřejova exmanželka Táňa Kuchařová (34) sa však krátko po ich rozvode vlani na jar verejne rozhorčovala, že to bolo ešte počas trvania ich manželstva, on to ale popiera. Nech je to akokoľvek, nevyzerá, že by šlo iba krátkodobý flirt medzi ním a Danielou. Ako sama nepriamo priznáva, má na neho veľký vplyv.

​Uhrančivé oči Daniely Písařovicovej učarovali zrejme Ondřejovi Brzobohatému natoľko, že táto moderátorka zatienila v jeho očiach aj takú krásku, akou je jeho exmanželka s titulom Miss World, Táňa Kuchařová. Po ich obnovení manželského sľubu v júni roku 2021 a Táninom odhodlaní rozšíriť ich rodinu o dieťa, prišiel šok, keď sa od nej Ondřej v septembri odsťahoval a začalo sa hovoriť o konci ich manželstva. K tomu napokon došlo o pár mesiacov, v marci 2022. Zatiaľ, čo Táňa zdieľala svoje zúfalé príspevky na Instagrame a netajila sa, že to silno doľahlo na jej psychiku, Ondřej sa začal verejne objavovať s Danielou, čo len jatrilo jej rany.

Zdá sa, že s novou synovou priateľkou je spokojná aj jeho mama, herečka Hana Gregorová (70), ktorá pritom nemala problém verejne kritizovať jeho exmanželky. Je vraj veľmi rada, keď vidí, aký je Ondřej šťastný. Zdá sa, že aj Daniela si veľmi dobre uvedomuje, aký veľký vplyv má na jej nového priateľa. V dobe, keď bol Tániným manželom, s ňou vraj odmietal behávať, keď spolu trávili doma lockdowny počas covidu. Dával prednosť svojmu pohodliu a príprave rôznych špecialít, Táňa si chodila vetrať hlavu behom. To sa ale zmenilo so zmenou partnerky.

Daniela zrejme vie, ako na to, aby mu síce dopriala pohodlie, ale pritom ho primäla aj behávať, čo je aj jej veľkou záľubou. "S Ondřejom sa najradšej váľame na gauči. Ale aj športujeme. Ja mám teda hrozne rada behanie. On spočiatku reptal, že je na to príliš ťažký a že má radšej silové cvičenia. Ale teraz mám pocit, že som mu vysvetlila, že je to veľmi prínosné, takže už chodí so mnou," popýšila sa Písařovicová v rozhlasovej relácii Blízke stretnutia.

Daniela je krásna, ale totálne iný typ, ako Taťána:

Spolu si vraj užívajú aj cestovanie. "Boli sme spolu v New Yorku, to bol taký poznávací zájazd, ale tiež sme boli na dovolenke, kde sme si len čítali a oddychovali. Keď sme boli naposledy v Miláne na koncerte Eltona Johna, to dostal Ondřej na narodeniny. Boli sme tam s priateľmi, spojili sme to s prehliadkou mesta, dobre sa najedli a veľmi sme si to užili," pridala aj príklady, kde si užívali naplno spoločné chvíle s Ondřejom, ktorý sa zdá byť skutočne po uši zamilovaný. Už teraz sa Daniele podarilo po sotva roku niečo, čo Táni ani za pomaly osem rokov vzťahu. Už len aby sa podarilo aj založiť rodinu, o čom 44-ročná Daniela veľmi sníva.

Najčítanejšie