Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kašľať na tajnosti?! Hviezdny Pique vracia úder, Shakiru môže aj poraziť!
Zdielať na

Kašľať na tajnosti?! Hviezdny Pique vracia úder, Shakiru môže aj poraziť!

Archívna reportáž

Hoci speváčke Shakire (45) nevyšiel vzťah s futbalovou hviezdou Gerardom Piquém (35), darí sa jej ako speváčke. Jej pesnička so štiplavým textom smerujúcim na jej ex a jeho voľbu pri výmene partnerky, boduje v mnohých hitparádach sveta. Shakiru má hnevať, že Piqué porušil ich dohodu o utajovaní ich nových vzťahov v priebehu jedného roka, keď sa nielenže s mladou milenkou neskrýval, ale aktuálne zverejnil aj ich romantickú fotku.

​Temperamentná Shakira priznala, že skladba "Bzrp Music Sessions #53" alebo "Out of Your League" je pre ňu terapiou z rozpadnutého vzťahu s Gerardom, s ktorým má dvoch malých synov. Keď ale oslavoval pred pár dňami starší Milan desať rokov, na oslavu do domu, kde zostala so synmi bývať Shakira, prišiel aj ich otec. Mladší syn Saša má sedem rokov. Oboch by chcela Shakira čo najviac uchrániť pred verejným prepieraním dôvodu rozchodu rodičov. Je vidieť, že Piqué si z ich údajnej dohody ale ťažkú hlavu nerobí. Možno je jeho zverejnená fotka s milenkou pomstou za text v jej pesničke.

Keď sa skupina fanúšikov zhromaždila na druhej strane ulice a púšťala si jej novú pieseň s Bizarrapom, Shakira vyšla na balkón v bielej čiapke a rovnako bielom svetri s nápisom "Las mujeres facturan", čo vo voľnom preklade znamená "Ženy robia peniaze". Hoci ju teší podpora jej fanúšikov, údajne si v záujme ochrany svojho súkromia zvyšuje múr. Ten oddeľuje jej dom aj od pozemku jej bývalej svokry, ako informoval El Universal. Kolumbijská speváčka si mala najať firmu, aby zabetónovala aj časti múru, kde boli otvory, ktoré navzájom prepojovali ich pozemky.

Shakira v novej piesni poriadne naložila svojmu dnes už expartnerovi Gerardovi Piquemu, no najmä jeho novej priateľke: 

Medzi komentármi na sociálnych sieťach sa síce väčšina prikláňa na stranu Shakiry, ale nájdu sa aj takí, ktorý chápu Piquého. Známy španielsky televízny moderátor Facundo narážal vo svojom komentári k zverejnenej fotke s jeho milenkou na fakt, že má jeho ex vrásky, a proto ju vymenil za mladšiu Claru. "Každá nová metla vždy dobre metie," poznamenal niekto iný. 

Shakira a španielsky futbalista na dôchodku sa rozišli vlani v júni po vyše 11 rokoch spoločného života. Populárna speváčka to niesla veľmi ťažko aj kvôli ich dvom synom, ale zaisti v tom zohrala nemalú rolu aj jej ješitnosť, keď v texte novej piesne prirovnala výmenu partnerky jej ex za výmenu Ferrari za Twingo alebo Rolex za Casio. Piqué na to onedlho zareagoval pochvalným komentárom na Casio a dokonca prišiel na zápas v bielom Twingu. To je viac ako jasná odpoveď na hejt zo strany Shakiry, keď sa postavil jednoznačne na stranu svojej novej priateľky. 

Gerard sa mladou milenkou pochválil na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gerard Piqué (@3gerardpique)

Súvisiace články

Najčítanejšie