Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Covid má stále silu zabíjať! Dcéra slávnej českej speváčky prosí o modlitby pre mamu!
Zdielať na

Covid má stále silu zabíjať! Dcéra slávnej českej speváčky prosí o modlitby pre mamu!

Zdroj: youtube/screenshot

Jediná dcéra slávnej českej speváčky Nadi Urbánkovej (83) priam tŕpne strachom o jej život. V čase, keď sa už o covide veľmi nehovorí ako o zabijákovi, mama Jany Fabiánovej (43) sa potýka s touto zákernou chorobou v nemocnici a nevyzerá to s ňou veľmi dobre. Nepochybne aj vzhľadom na jej vek a oslabenie po boji s rakovinou. Do nemocnice za ňou nemôže prísť ani dcéra, ktorá je z toho zúfalá a maminých priaznivcov preto prosí o tichú modlitbu za ňu.

​Zákerný vírus, ktorý sa objavil v čínskom Wuchane koncom roku 2019 sa neobvykle rýchlo dostal medzi populáciu celého sveta a spôsobil obrovskú paniku a strach. Nikdy v histórii ľudstva sa nezavádzali také opatrenia ako počas prvých dvoch rokov od momentu, čo vírus ukázal svoju smrteľnú silu. Vlani si už konečne mohol svet trochu vydýchnuť, keď sa vírus už neprejavoval tak fatálne, ale ako sa ukazuje, stále sú prípady, keď zrejme v súhre ďalších okolností dokáže byť životu nebezpečný. Životom skúšaná česká speváčka Naďa Urbánková to teraz pociťuje na vlastnej koži.

Po nástupe covidu sa začala cítiť zle a zdravotný stav sa jej potom zhoršil natoľko, že ju previezli do nemocnice v Pelhřimove. Odtiaľ sa ju už vo vážnom stave ale rozhodli previezť do pražskej nemocnice, kde majú zrejme lepšie podmienky na liečbu tejto nebezpečnej choroby. Pre jej dcéru Janu Fabiánovú nastali kvôli milovanej mame ťažké chvíle, keď ju nemôže dokonca ani navštíviť v nemocnici. "Ak máte v tejto neľahkej dobe kúsok modlitby navyše, prosím, venujte ju dnes mojej mamičke. Je v nemocnici s covidom a vôbec jej nie je dobre," apelovala na maminých fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete.

Pripomeňte si charizmatickú Naďu Urbánkovú v klipe k piesni Prázdny expres:

Preventívne ich ale upozornila, aby predišla prípadným problémom, keby sa jej podporovatelia dožadovali osobného spojenia, aby sa o to radšej ani nepokúšali. "Prosím, nevolajte jej, nemôže k telefónu. Len na ňu, prosím, myslite," poprosila všetkých Jana s dodatkom: "Bohužiaľ, ani ja k nej momentálne nesmiem..." Veľmi si váži veľký počet odkazov pre mamu so želaním jej skorého uzdravenia a zobrala si k srdcu prísľub, že ich všetky vytlačí a odovzdá mame pri najbližšej príležitosti. Zostáva iba veriť, že to bude čoskoro a Naďa bude na tom so zdravím už oveľa lepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie