Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Britney šokuje zvláštnou zmenou mena! K tomu má nové, OTRASNÉ tetovanie!
Zdielať na

Britney šokuje zvláštnou zmenou mena! K tomu má nové, OTRASNÉ tetovanie!

Archívna reportáž

Zatiaľ, čo mnohí fanúšikovia americkej popovej hviezdy Britney Spears (41) ešte len vstrebávajú jej nedávny výstup v reštaurácii, ona už stihla prekvapiť ďalšou bizarnosťou. Už po niekoľkýkrát si zrušila profil na Instagrame, ba dokonca svojím spravaním vyprovokovala fanúšikov, aby k nej poslali polísiu zistiť, či je v poriadku. Vraj je v pohode a "nehrozí jej žiadne nebezpečenstvo", konštatovali potom policajti. Zdá sa, že jediný človek, ktorý vie spraviť Britney peklo zo života, je ona sama. Aktuálne hlásila, že si zmenila meno a opisovala to veľmi podivnými prirovnaniami so živlom ohňa v spojení s Marsom. Splietala aj niečo o tom, že má nové tetovanie, ale nechcela ho ukázať, lebo jej ho vraj urobili veľmi zle. K tomu spomínala bizarným spôsobom aj na Justina Timberlaka (41).

Zdá sa, že jediný človek, ktorý vie spraviť Britney peklo zo života, je ona sama. Aktuálne ohlásila, že si zmenila meno a opisovala to veľmi podivnými prirovnaniami so živlom ohňa v spojení s Marsom. Splietala aj niečo o tom, že má nové tetovanie, ale nechcela ho ukázať, lebo jej ho vraj urobili veľmi zle. K tomu spomínala bizarným spôsobom aj na Justina Timberlaka (41). ​Snáď už nikto nepochybuje, že sa s Britney deje niečo čudné. Akoby sa jej navrátil stav spred rokov, keď ju po tom, ako sa hodiny premávala autom po LA a pritom si neustále čosi nezrozumiteľne mumlala, zavreli na psychiatriu a neskôr zbavili svojprávnosti. Jej manžel Sam Asghari (28) sa stále správa ako mŕtvy chrobák, maximálne vie prihodiť výhovorky. Aj svoj nedávny útek po hysterickom výstupe manželky v reštaurácii, keď zistila, že ju nakrúcajú, obhájil tak, že šiel iba po auto.

Britney sa ale už stihla pochváliť, že má nové tetovanie, ale bránila sa tomu, aby ho ukázala. Začala záberom na muža, ktorý jej tetoval niečo na ruku. "Pred tromi dňami na Maui," opísala miesto, kde sa to udialo aj s dátumom 18. januára. Potom ale lamentovala, že ho nemôže ukázať, "pretože je to nanič. Akože naozaj to stojí za prd! Do pekla! Musím to dať opraviť." A keďže len krátko predtým zdieľala fotku s jej exfrajerom, podaktorí jej sledovatelia začali tetovanie dávať do súvislosti práve s Timberlakom. "Aby som to objasnila, moje tetovanie nemá nič spoločné s bývalým! Urobila som to len preto, že som chcela! Fotografia s bývalým je jednoducho symbolom časov, keď boli vzťahy jednoduchšie... Je to tak, ako to je."  Hádam tým len nenaznačovala problémy s jej manželom Samom.

Britney je už povestná jej divokými tanečnými kreáciami: 

Ešte podivnejšie vyznelo, keď začala splietať aj niečo o zmene svojho mena. V teraz už vymazanom príspevku z minulého štvrtku ukázala fotografiu Marsu, známeho ako červená planéta, k čomu uviedla: "Zmenila som si meno na River Red." Potom vysvetľovala, že "predsa oheň je tam, kde žiari ... pozerať sa naň a bez strachu skočiť priamo doň!!!! Teraz musím nájsť svoju vetvu toku!!!" V nasledujúcom videu v nedeľu zas predviedla svoje charakteristické tanečné pohyby na 3 rôzne skladby, pričom si vždy vymenila aj zvršky. Fanúšikovia Spears to všetko komentovali s obavami o ňu. "River red?? Britney, zlato, čo sa deje?" opýtal sa jej niekto."Taká záhadná," označil ju ďalší jej sledovateľ. Na profile speváčky je to už ale tak trochu folklór, že vzbudzuje obavy. Snáď nie sú oprávnené...

Britney kedysi tvorila pár s Justinom Timberlakeom, nedávno ho však obvinila, že sa vďaka nej chcel zviditeľniť:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie