Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obrovské prekvapenie! Paris Hilton sa stala mamou!
Zdielať na

Obrovské prekvapenie! Paris Hilton sa stala mamou!

Archívna reportáž

Paris má k deťom blízko

Poriadne prekvapivá správa prišla spoza oceánu. Miliardárska dedička hotelového impéria, 41-ročná Paris Hilton, svetu prezradila, že s manželom Carterom Reumom privítali svoje prvé spoločné dieťa, ktoré im vynosila náhradná matka.

​Paris na Instagrame zverejnila rozkošnú fotografiu, na ktorej drží svojho novorodenca za ruku, a napísala: "Už teraz ťa milujeme nadovšetko". Zatiaľ však neprezradila, kedy na svete privítali svoj uzlíček radosti, ani ako sa volá. 

Novinku potvrdila rozmarná blondínka aj pre People: "Vždy bolo mojím snom byť matkou a som taká šťastná, že sme sa s Carterom našli. Sme takí nadšení, že môžeme spolu založiť rodinu a naše srdcia explodujú láskou k nášmu chlapčekovi."

Pozrite si zákulisie z veľkolepej svadby boháčky:

Ešte v decembri blondínka naznačovala blížiacu sa veľkú novinu v príspevku na Instagrame. "Mám tajomstvo, ktoré 30. 12. rozbije internet," napísala k videu, na ktorom sa v lesklom body a na podpätkoch ponáhľa k svojmu autu. Síce to prišlo trošku s oneskorením, ale pravdu mala, z jej bábätka je správa dňa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Pravdou ale je, že v skutočnosti chcela byť tehotná sama, ako sa vyjadrovala. Nechala si zmraziť vajíčka a dokonca si chcela nechať geneticky vyselektovať dvojičky chlapca a dievča. Ako je zjavné, zrejme jej plán nevychádzal celkom podľa predstáv. To naznačila aj jej mama, keď sa vyjadrila, že "otehotnieť je pre Paris boj". To ju poriadne nahnevalo a prišla s reakciou: Neviem, kde na to prišla," povedala v novembri a tvrdila, že "má tony embryí v zásobe a čaká". Paris neskôr na Instagrame napísala: "S manželom sme si vždy chceli užiť prvý rok nášho spoločného manželstva ako pár a vždy sme si plánovali založiť rodinu v roku 2023." Carter Reum už je otcom škôlkarky Evie z predchádzajúceho vzťahu.

Najčítanejšie