Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pizingerová ukázala jej mladého manžela úplne NAHÉHO! Priznala ale myšlienky na ROZCHOD!
Zdielať na

Pizingerová ukázala jej mladého manžela úplne NAHÉHO! Priznala ale myšlienky na ROZCHOD!

Archívna reportáž

Máloktorej žene sa podarí, tak ako Vendule Pizingerovej (50), porodiť v každej dekáde po dvadsiatke jedno dieťa. Prvú porodila dcérku Klárku, keď mala iba 23 rokov, o ktorú však, žiaľ, časom pre leukémiu prišla. Ako 33-ročná sa stala mamou syna Jakuba a tesne pred päťdesiatkou stihla porodiť aj svoje tretie dieťa, opäť syna - Josefa. To posledné sa jej podarilo vďaka jej o šestnásť rokov mladšiemu mužovi, ktorého spoznala, keď mal iba deväť rokov. Vtedy ale netušila, že raz bude jej manželom, navyše bol synom jej najlepšej kamarátky. Ich vzťah sa ale vydaril a mnohé jej fešného manžela môžu len závidieť.

​Napriek mladosti Josefa Pizingera (34) a v čase, keď sa dal dokopy s Vendulou, aj patričnej neskúsenosti, svoju rolu partnera a otca zastáva výborne. Nie je zaiste jednoduché byť po boku tak silnej a úspešnej ženy s veľkým spoločenským kreditom. Josef má však tvrdú náturu, čo sa prejavuje aj v jeho záľube trávenia času v drsných podmienkach prírody, kde sa ale dokáže dobre orientovať a postarať o prežitie, ak by to bolo nevyhnutné. Niekoľkokrát do roka, teraz už občas aj s ich vyše dvojročným synčekom, sa vyberú spolu do zahraničia, ale rozhodne nie do luxusných rezortov.

​Vendula bola kedysi na prepych a pohodlie zvyknutá. S Josefom ale ochotne podniká rôzne dobrodružné výlety, ktoré ju síce už aj značne vyčerpávajú, ale drží ju to vo forme a pri mladistvej mysli. Doma sa zas spolu s ním a synom otužuje vonku aj v zime za mrazivého počasia. Ako už niekoľkokrát predtým, opäť si neodpustila tak trošku "zamachrovať", akého fešáka má doma. Odfotila ho úplne nahého a fotku hrdo zverejnila. "Zo sauny rovno do snehu a potom do bazéna. Ja teda len do snehu. Teda chlapci sú otužilí," napísala Vendula k fotkám. "Jejda, vy máte pekného muža, ach, ten zadoček," poznamenala jedna sledovateľka. "Spredu fotku nemáte? Máte krásneho chlapa," pridala iná a podobne reagovali aj mnohé ďalšie. Pripojil sa aj módny návrhár Osmany Laffita (57), ktorý je gay. "Konečne nejaká fotka, čo stojí za to," uznal aj on. 

Vendula zbalila syna svojej dobrej kamarátky, a tak nečudo, že im v začiatkoch ich lásky nebolo veľmi dopriate: 

Ako sa nedávno priznala, spočiatku, keď si začala s Josefom, to chcela vzdať kvôli veľmi negatívnemu postoju jeho rodiny, najmä jeho mamy, jej dobrej priateľky Simony. Po tragickom skone jej prvého manžela u nej jeden čas bývala. "Josef mal vtedy 18 rokov a mal prvú vážnu známosť. Doteraz si pamätám, ako sa so svojou priateľkou v obývačke učil tanec do tanečnej a ja som im radila," zverila sa v relácii Rozprávaj. Po čase sa však rozišli a Simona bola z toho nesvoja. "Nevedela, ako to nesie, a poprosila ma, nech mu dohovorím. Tak som mu dohovorila. Rodina so mnou potom nehovorila niekoľko rokov, ona rok," spomínala na neľahké časy, keď vážne zvažovala rozchod. Podržal ju však práve Josef, ktorý nepripustil, aby do ich životov niekto zasahoval. Teraz je už všetko v pohode a Simona je rada, že jej Vendula porodila vnuka. Josef spočiatku nevedel, či chce deti, ale "teraz hovorí, že je to to najkrajšie, čo ho kedy stretlo," a ako je zjavné, synčekovi sa venuje naplno a s radosťou. Aj s holým zadkom.

Vendula je na svojho mladého manžela hrdá, pod fotkou s jeho odhaleným pozadím sa ozývali hlasy nadšených žien, ale aj mužov:

Súvisiace články

Najčítanejšie