Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Na TÚTO vôňu nedá Jasmina dopustiť! Kto by to bol povedal?!
Zdielať na

Na TÚTO vôňu nedá Jasmina dopustiť! Kto by to bol povedal?!

Archívna reportáž

Vôňa dokáže divy. Vie vrátiť človeka aj desiatky rokov späť ku krásnym spomienkam, aj k smutným zážitkom. A je výsostne individuálna. To, čo niekomu totálne vonia, inému vyslovene zapácha. Jasmina Alagič prezradila, čo je jej srdcovka.

Iste, dalo by sa povedať, že tehotné ženy majú všelijako nastavené chute aj vône. To, čo preferujú v tehotenstve, nemusí vôbec platiť aj mimo požehnaného stavu. Ale táto vôňa je uveriteľná - milujú ju totiž milióny ľudí!

Ak by ste čakali nejaký super drahý značkový parfum, ste na omyle. Jasmina sa na svojom Instagrame vyznala láskou k obyčajnej byline. Ide o rastlinu s nezameniteľne fialovou farbou a najmä jedinečnou vôňou - levanduľu.

​"Milujem vôňu levandule veľmi, a že vraj je výborná aj na spanie," napísala Jasmina k fotke, na ktorej privoniava k sušenej levanduli.

Hneď ale dodáva, že osobne nevie zaručiť pravdivosť tvrdenia, že levanduľa napomáha dobrému spánku. "Ja neviem zaspať bez jeho vône," pridáva vyznanie svojmu Patrikovi.

Nech je to akokoľvek, jedna vec je istá. Už čoskoro nebudú môcť obaja zaspať, zrejme aj doslova, bez tej najkrajšej vône na svete - vône svojho bábätka.

Predaj vstupeniek na veľkolepý Rytmusov koncert v Trnave je už v plnom prúde.

Súvisiace články

Najčítanejšie