Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Stand-up komička a herečka ukázala telo. Takýto náklad si za to zlízla
Zdielať na

Stand-up komička a herečka ukázala telo. Takýto náklad si za to zlízla

Archívne video

Preslávila sa najmä ako stand up komička, roky je moderátorkou a už aj speváčkou a divadelnou herečkou. Kto ju sleduje na sociálnej sieti, vie, že sa nehanbí za prirodzenosť a pravidelne pridáva svoje fotky bez štipky líčidiel. A teraz pridala aj telo.

Hoci je Češka, ako jedna z mála stand-up komičiek sa pred rokmi dostala 39-ročná Iva Pazderková aj do povedomia Slovákov. Jej vystúpenia na tému "hlúpa blondína" boli jedinečné a vyšliapali jej chodníček k úspechu na viacerých frontoch.

​Hovorí sa, že robiť si žarty sám zo seba dokáže len človek s dostatočným sebavedomím a inteligenciou. Iva medzi nich zjavne patrí, lebo si na tom postavila kariéru. Vysoké sebavedomie dokazuje aj príspevkami na Instagrame. Zverejniť fotku hneď po prebudení, bez akejkoľvek úpravy si totiž obvykle celebrity nedovolia.

Pazderková to robí pravidelne. Teraz však zverejnila ešte viac. Na dovolenke na Floride ju zozadu odfotil jej kolega, stand-up komik Lukáš Pavlásek. Hoci na fotke nie je vidno žiadne intímne miesta a Iva má na sebe plavky, ľudia sa pustili do kritiky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

D.Ě.K.U.J.I. #florida @nastojaka #usa #tour #2019 foto @lukaspavlasek

Príspevok, ktorý zdieľa Iva Pazderková (@iva.pazderkova),

"Zachráňte Willyho 6, Iva?" pýta sa drzo jeden z komentujúcich. "Súdnosť pani Pazderkovej je ako mimozemšťan. Nikto nevie, či existuje," pridala ďalšia. "Tak ako niektorým chýba pokora, iným chýba súdnosť," neodpustila si iná komentujúca.

Iva ale ani na sekundu nezaváhala a reagovala vtipne a nad vecou. Zásadnú vec ale povedala týmto komentárom: "Ženské, zdravé, skoro štyridsaťročné telo vyfotené na pláži nie je nič, čo by svedčilo o absencii súdnosti. Želám vám, nech ste, keď budete v mojom veku, zdravá, sebavedomá, úspešná žena, ktorú komentáre, ako je ten váš, rozosmejú. Rovnako, ako mňa".

Našťastie, drvivá väčšina Ive vyjadrila sympatie a nechýbali ani pozitívne komentáre. Napokon, pri výške 178cm svedčí váha 65 kíl, ako sama udáva, skutočne o štíhlej postave. Iva si aj preto z negatívnych komentárov skutočne nič nerobí, maximálne ju pobavia, ako tvrdí. Dôležité je, že už tri roky je najkrajšou pre svojho priateľa Hynka.

Pozrite si v pripojenom videu aj našu úspešnú stand-up komičku, herečku Lujzu Garajovú Schramekovú.

Súvisiace články

Najčítanejšie