Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Títo dvaja nemôžu byť rozdielnejší! A predsa je TU ich spoločná pieseň
Zdielať na

Títo dvaja nemôžu byť rozdielnejší! A predsa je TU ich spoločná pieseň

Archívna reportáž

Obaja sú mladí, obaja sú hviezdne slávni, obaja majú milióny fanúšikov po celom svete. No jeden je rozkošný medvedík produkujúci zväčšapríjemné balady a druhý je vypracovaný frajer, ktorý ide štýlom najmä po pubertálnych fanúšikoch. A predsa sa ich cesty spojili.

Kanadský spevák Justin Bieber a jeho britský kolega Ed Sheeran v piatok zverejnili spoločnú skladbu I Don't Care. "Ja a Justin Bieber máme vonku novú pieseň. Volá sa I Don't Care, dúfam, že sa vám bude páčiť," napísal na sociálnych sieťach 28-ročný rodák z Halifaxu.

Na produkcii novinky sa podieľali Max Martin, Shellback a FRED. Nejde ale o prvé spojenie síl Sheerana a Biebera. Dvojica už predtým spolupracovala na hite Love Yourself, ktorý sa objavil na Bieberovom albume Purpose. Sheeran je takisto spoluautorom skladby Cold Water skupiny Major Lazer. V piesni hosťuje aj 25-ročný Bieber.

Tu je nová pieseň, ktorej prorokujú titul Hit leta 2019:

Sheeran veľmi vtipne avizoval zverejnenie piesne na svojom Instagrame, keď vyslovene poukázal na fyzickú rozdielnosť medzi ním a Justinom. "Proste dva poriadne kusy chlapov v piatok vydávajú pieseň," dodal v komentári.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just two hunky men releasing a song on friday. Link in bio

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014) a ÷ (2017). So všetkými tromi nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou a treťou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má štyri ceny Grammy, päť BRIT Awards a tiež štyri Ivor Novello Awards.

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a menovaný Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu Grammy, dve BRIT Awards, 19 Billboard Music Awards, 15 American Music Awards či 23 Teen Choice Awards.

Súvisiace články

Najčítanejšie