Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zákaz priblížiť sa k Britney Spears! Ale veď to bol jej priateľ!
Zdielať na

Zákaz priblížiť sa k Britney Spears! Ale veď to bol jej priateľ!

Archívna reportáž

Britney Spears zasiahla svet popovej hudby úderne a jednoznačne pred vyše dvadsiatimi rokmi hitom Baby One More Time. Vtedy bola len 16-ročné dievčatko, ktoré netušilo, čo ju čaká. A slávu začali striedať kruté pády na dno.

Britney je už niekoľko rokov nesvojprávna a zodpovednosť za ňu má v plne v rukách jej otec. Občas von unikajú správy, že to nie je tak úplne vôľa 37-ročnej speváčky, ktorej pobyty na psychiatrii sú už viac rokov pravidelné.

Teraz sa musí vyrovnať s ďalšou ranou. Jej bývalému blízkemu priateľovi a manažérovi  nariadil súd dočasne sa nepribližovať k nej a jej rodine. Sudca nariadil 44-ročnému Samovi Lutfimu, ktorý sa dlhé roky súdi so Spearsovej rodinou, nepribližovať sa k nej, jej rodičom a jej dvom synom, ktorí majú 12 a 13 rokov, na vzdialenosť menšiu ako v prepočte 180 metrov. Zakázal mu tiež kontaktovať kohokoľvek z jej rodiny alebo ich osočovať.

​Lutfi údajne speváčkinej rodine posielal obťažujúce a výhražné správy a osočoval ich na sociálnych sieťach. Podľa vlastných slov sa však so Spearsovou nekontaktoval od roku 2009, keď mu súd tiež zakázal obťažovať ju. Terajší zákaz platí do 28. mája, keď sa má konať súdne pojednávanie.

​Rodina speváčky tvrdí, že Lutfi je za jej legendárnym zosypaním v roku 2007, keď si následne oholila hlavu. Vraj jej do jedla a nápojov pridával silné lieky. On to popiera. Myslia si aj, že je za virtuálnym "hnutím" #freebritney (osloboďte Britney), ktoré požaduje, aby speváčke vrátili jej rodičia svojprávnosť a nechali ju žiť vlastný život. Jej rodina je na základe správ, ktoré "hnutie" šíri, zasypávaná urážkami a vyhrážkami od mnohých ľudí.

Britney Jean Spears sa preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011), Britney Jean (2013) a Glory (2016), pričom všetky okrem Blackout, Britney Jean a Glory sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). V januári na neurčito prerušila kariéru, aby sa mohla venovať chorému otcovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie