Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávne Kardashianky sa poriadne strápnili! TOTO fakt museli riešiť v komentároch?!
Zdielať na

Slávne Kardashianky sa poriadne strápnili! TOTO fakt museli riešiť v komentároch?!

Archívna reportáž

O tom, že je Kim Kardashian (42) zdatná obchodníčka, niet žiadnych pochýb. Ukázala to aj pred pár dňami, keď si všimla, že jej najmladšia sestra Kylie Jenner (25) zdieľala na Instagrame svoju fotografiu s krátkym trikotom jej značkovej kolekcie a neuviedla to v komentári pod ňou. Hneď sestru v odkaze upozornila, aby to napravila, čo zaregistrovali mnohí z jej 378 miliónov sledovateľov, ktorí sa na tom dobre v komentároch zabávali.

​To, aká dôležitá je reklama, je celkom jasné aj Kim Kardashian, ktorá väčšinu svojho obrovského imania získala obchodovaním so svojou značkou kozmetiky a oblečenia. Do reklamných kampaní zapája aj svoju rodinu. Najmladšia z jej sestier Kylie už v roku 2021 účinkovala v jednej z oficiálnych reklám jej značky, kde  pózovala v červenej spodnej bielizni pre valentínsku kampaň. So sestrou Khloé zas Kim predvádzala na Instagrame rovnaký model, ale každá fotografiu zdieľala na svojom profile zvlášť. Potom sa navzájom prekárali. "Si mrcha" odkázala s humorom Khloé sestre Kim, lebo mala dojem, že tak dobre ako ona v modeli nevyzerala. Samozrejme, že pritom nezabudli uviesť značku modelu.

Tentokrát ale Kylie Jenner značku trikotu na fotografiách, na ktorých pózovala na zatrávnenom svahu, a ktoré lajklo vyše 5 miliónov sledovateľov, neuviedla. Kim jej preto hneď v komentároch odkázala: "Mohla by si označiť značku, prosím." Na to dostala od nej odpoveď od urazenej sestry, ktorá zjavne nedostala žiadny kúsok od Kim len tak: "Musela som to ukradnúť z maminho domu a teraz chceš, aby som to propagovala? Wow." Nie je to však prvýkrát, čo Kylie neuviedla sestrinu značku oblečenia, ktoré mala na sebe na fotografii zdieľanej na Instagrame. Na snímke z Vianoc pózovala s mamou Kris Jenner v rovnakých pyžamách bez toho, aby uviedla, že sú z kolekcie sestrinej značky.

Kardashianky sa vedia medzi sebou poriadne "porafať": 

Kylie má tiež svoju značku kozmetiky, ktorá jej dobre vynáša. Môže si preto dovoliť šatník so samými luxusnými dizajnérskymi outfitmi. V závere minulého roka ukázala zopár exkluzívnych kúskov, keď trávila sviatočné chvíle a Silvester s rodinou v Aspene. So svojím priateľom Travisom Scottom (31) sa opäť rozišla, hoci majú spolu iba jedenásťmesačného syna a štvorročnú dcérku Stormi. "Kylie sa veľmi sústredí na svoje deti a svoj biznis. Nie je veľkou účastníčkou večierkov. Travis je jej pravý opak. Rád sa zabáva. Určite majú rozdielne zameranie. Vždy to tak bolo," uviedol zdroj pre People a dodal: "V minulosti sa už niekoľkokrát rozišli a toto pravdepodobne nie je koniec ich vzťahu."  V rodine Kardashian nie je s takýmto spôsobom života jediná, no kým s týmto Kim problém nemá, pokiaľ ide o biznis, tak nepozná sestru!

​Kim svoju sestru napomenula slušnému biznis správaniu na sociálnych sieťach, čo vyvolalo pobavenie u niektorých fanúšikov:

Instgram/KJ

 

Súvisiace články

Najčítanejšie