Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nadštandardný vzťah? Štefan Margita trávi všetok čas s týmto mladíkom, chce mu darovať aj apartmán!
Zdielať na

Nadštandardný vzťah? Štefan Margita trávi všetok čas s týmto mladíkom, chce mu darovať aj apartmán!

Archívna reportáž

Prednedávnom Agáta Hanychová (37) v jej relácii Holčičky celkom nemiestne trepla, že vdovec po Hane Zagorovej (†75), operný spevák Štefan Margita (66), je homosexuál. Tvrdila, že to predsa všetci vedia, no na druhej strane danú reláciu napokon ani nezverejnili na sociálnej sieti a neskôr si aj sypala popol na hlavu. Aktuálne ale na túto vlno naskočila príležitostná speváčka Zuzana Novotná Lipavská, ktorú si svojho času vybrala Zagorová v konkurze do svojho programu. Jej dcéra Barbora sa pre zmenu dostala prostredníctvom manžela Michala Kindla (24) do kontaktu so Štefanom Margitom, čo sa z viacerých dôvodov jej mame nepáči.

​Z pohľadu rozčúlenej Lipavskej nie je v nadštandardnom vzťahu manžela jej dcéry Barbory so Štefanom Margitom niečo v poriadku. Ich priateľstvo vzniklo vďaka ich pracovnej spolupráce, keďže Michal Kindl je tiež spevák. Keď spolu nahrávali Margitov album Na správné cestě mal Štefan Michala poprosiť, aby pre neho niečo zložil a padlo to na úrodnú pôdu. Jeho album Loutka devátá krstil Kindl vlani v júni. Krstu s celebritami sa zúčastnila aj jeho manželka Barbora a dcérka Adeline (1,5), ktorá dostala po Margitovi druhé meno Stephanie a on aj Hanka ju považovali za svoju adoptívnu vnučku. Adoptoval si však neoficiálne aj Michala Kindla.

Barborinej mame sa nepáči, že sa Margita označuje za dedka jej vnučky. "Toto malé, krásne dievčatko si nezaslúžilo, aby ho peniaze a nejaká cudzia povrchná sláva pripravili o časť vlastnej rodiny. Krv nie je voda, píšu mi priatelia. A ja som jej vlastná babička," uviedla s tým, že ona sa s vnučkou nemá možnosť stretávať. S dcérou Barborou nemá dobrý vzťah. Tá od nej mala utiecť v devätnástich a už dlhšie s ňou nie je v kontakte, lebo mama "nie je v poriadku". Pani Zuzana prišla najnovšie s ďalším obvinením. "Všetko má nejaké hranice. Keď mi dcéra povedala, že Štefan chce na nich napísať byt v Španielsku, ktorý vlastnil s Hankou, dokonca tam boli teraz na dovolenke, zrejme si to obhliadnuť, nezdalo sa mi to v poriadku, ani normálne," zaútočila Lipavská, ktorá má zrejme problém veriť v úprimné priateľstvo.

Štefan Margita a Michal Kindl v spoločnej vianočnej piesni s názvom Duch Vánoc: 

Zahrala aj na citlivú strunu na konto Hany Zagorovej, ktorá vraj zostávala sama doma v zlom psychickom stave, keď chodil Štefan za Kindlom a jeho rodinou.  "Viem veľmi dobre, že Hanke vadil ten ich nadštandardný vzťah, a viem aj to, že prosila Štefana, aby nechal moju rodinu na pokoji. On už to totiž naozaj preháňal. Keď Štefan nebol s Kindlom osobne, tak mu volal aj päťkrát denne, na čo sa mi moja dcéra sťažovala. Boli to vždy hodinové telefonáty," tvrdila pre Sedmičku. Síce sa dá medzi riadkami čítať, čo Kindlova svokra naznačuje, no rozhodne to nie je vhodné a zjavne aj na hony od pravdy. Kindlovci totiž čakajú druhé bábätko a ich vzťah je evidentne úplne v poriadku. Zagorová a Margita ich prosto mali úprimne radi a je celkom pochopiteľné, že ani po smrti Hanky sa na tom zo strany Štefana nič nezmenilo.

Štefan Margita má so spevákom Michalom Kindlom a jeho rodinou veľmi dobrý vzťah, Kindlova svokra pre to však nemá pekného slova:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Kindl (@michal.kindl)

Súvisiace články

Najčítanejšie