Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bohuš Matuš o žiarlivosti v jeho manželstve, aj o plánoch na bábo: Nie je to dobré!
Zdielať na

Bohuš Matuš o žiarlivosti v jeho manželstve, aj o plánoch na bábo: Nie je to dobré!

Zdroj: archiv BM pre ZivotvCesku.cz

Nedávno sa spevák Bohuš Matuš (49) so svojou manželkou Luciou (19) a ich dcérkou Natáliou (2) presťahovali do väčšieho bytu. Bohuš by bol zaiste rád, keby tým ich peripetie s bytmi už konečne skončili. Od roku 2020 je to už ich tretie bývanie. Obaja by radi rozšírili svoju rodinku o ďalšie dieťa, ale zatiaľ im osud nepraje.

​Pre Luciu Matušovú už v jej mladučkom veku prichystal život toľko, že to snáď nečakala ani ona sama. Našla si lásku, porodila ešte pred plnoletosťou dieťa a práve v deň svojich osemnástin sa vydala. Pokým jej rovesníčky iba objavujú chute života ako stredoškoláčky, ona je domácou pani, ktorú musí finančne zabezpečovať manžel. Bohuš Matuš to ale robí rád, svoje povolanie speváka by nemenil, aj keď vďaka svojmu angažmá musí manželku nechávať často doma spolu s ich dcérkou samotnú.

Počas vystúpení sa Bohuš stretáva s množstvom ľudí, medzi ktorými sú aj krásne ženy, a tak Lucia žiarli. "My sa milujeme, takže na seba občas, pochopiteľne, aj žiarlime," priznal sa v rozhovore pre Ahaonline Bohuš, ktorý zas môže pre zmenu žiarliť na manželku pre jej mladosť a pôvab, čo iste neuniká pozornosti iných mužov. Na druhej strane ale vie, že Lucia je starostlivou matkou aj manželkou, čo si veľmi váži. "Musím Lucku vychváliť, pretože je neuveriteľne úžasná. Stará sa 24 hodín denne... Nepovedal by som to na ňu, ale hociktorá tridsaťročná mamička by sa od nej mohla učiť," pochvaľoval si šťastie v podobe manželky. Svoju dcérku by rád rozmaznával, ale nie vždy mu to Lucia dovolí. "U nás musí být všetko bio. Čokoládky a nič podobné Naty nesmie," zveril sa pyšný otecko, ktorý ale nie všetky pravidlá aj dodržiava.

Pripomeňte si Bohuša Matuša s pred 11 rokov s piesňou Nestih' jsem říct: 

Keď sú všetci traja doma pokope, užívajú si rodinný život. V novom byte na najvyššom poschodí paneláku s krásnym výhľadom majú veľký obývací priestor spojený s kuchyňou. "Natynka tam má svoje hračky a my pozeráme televíziu," poznamenal spevák so spokojnosťou, ale bol by rád aj za ďalšieho potomka. "No tak určite by sme chceli mať ešte jedno bábätko. Chlapčeka, pretože dievčatá viac inklinujú k otcovi a chlapci zas k mamičke. Ale neviem, pretože Lucinka je po operácii prietrže a prvýkrát to urobili strašne zle. A druhýkrát pán lekár povedal, že to stále nie je dobré. Takže chceme počkať ešte aspoň rok. Mám o ňu strach," potvrdil ich túžbu po rozšírení rodiny, ale obaja sú zodpovední a uprednostňujú zdravie. Veria, že ale časom sa ich prianie splní. 

Bohuš Matuš sa ako úspešný muzikálový spevák nevyhne stretnutiam s fanúšičkami a kolegyňami, žiarlivosť však majú s Luciou pod kontrolou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavla Řípová (@repina21)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie