Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na TOTO doplatili všetky Darine vzťahy! Zopakuje sa história?
Zdielať na
Hudba

Na TOTO doplatili všetky Darine vzťahy! Zopakuje sa história?

Archívna reportáž

Po veľkej medializácii vzťahu speváčky Dary Rolins (50) so slávnym futbalistom Pavlom Nedvědom (50), je okolo nich chvíľu ticho. Zrejme si chcú obaja v pokoji užiť vianočné sviatky. Ešte na začiatku Adventu došlo v Darinom dome ku škandalóznemu incidentu so stalkerom, keď vnikol do jej domu. Nepochybne to oľutoval, lebo mu nič nedaroval jej partner Pavel a dostal poriadnu nakladačku. Zasahovala aj polícia a záchranná služba. Speváčka si uvedomila, aké skvelé je mať po boku takého statného ochrancu. Iste by bola veľmi rada, keby jej tento vzťah už konečne vyšiel nastálo.

​So vzťahmi to mala populárna speváčka Dara Rolins vždy problematické. Spočiatku veľká zamilovanosť a nádeje skončili skôr či neskôr rozpadom vzťahu. Nie je jednoduché skĺbiť kariéru a súkromný život. K pohode vo vzťahu iste nepridáva ani jeho sledovanie verejnosťou a médiami. To už ale k popularite patrí. Dara nie je ani zďaleka jediná, ktorá sa s tým potýka. Partner, ktorý sa živí prácou mimo šoubiznisu, má len malé šance, že ten humbug ustojí. Na druhej strane, ako to bolo v prípade Rytmusa, nie je jednoduché, keď má vo vzťahu každý starosť o svoju hviezdnu kariéru. 

Kariére venovala už od detstva Rolins všetko, čo sa len dalo. Dosiahla veľký úspech, čo muži v jej živote spočiatku obdivovali a milovali ju aj preto, ale po čase im práve tá sláva začala prekážať, ako sama priznáva. "Muži, s ktorými som bola, väčšinou presne to, čo na mne milovali, po čase začali nenávidieť,"  vysvetľovala speváčka pre denník Pravda.  "Stalo sa mi to už párkrát. Vždy mi to pripadalo vtipné. Krútila som hlavou, že už zas opakujeme ten istý príbeh. Hovorím, že to, kvôli čomu si ma miloval, mi teraz vyčítaš," posťažovala sa Dara na osud s mužmi.

Zaspomínajte si na vianočnú pieseň malej Darinky Rolincovej: 

Pre jej priaznivcov bude iste zaujímavé sledovať, ako dopadne jej vzťah s Pavlom Nedvědom, ktorý to dotiahol v kariére podobne ďaleko ako Rolins, hoci v inej sfére. Ako skvelý futbalista je známy po celom svete a v Taliansku, kde hrával za Juventus Turín, ho priam zbožňujú ako Grande Paola. Po skončení hráčskej kariéry bol až donedávna viceprezidentom tohto futbalového klubu. Po afére vedenia kvôli machináciám v klube odstúpili z funkcií všetci jeho členovia vrátane Nedvěda. Má vraj ale mnohé iné ponuky na prácu, ako tvrdí Dara. Verí, že v jeho prípade im ich workoholizmus nebude na prekážku vo vzťahu."To sa v našom prípade s Pavlom nemôže stať. Nevyčítam mu, že je v práci aj v sobotu, v nedeľu, že veľa cestuje, že je na cestách, že ho nemám za chrbtom," mieni Rolins, ktorá v tom zjavne vidí výhodu. Snáď má skutočne pravdu a s Nedvědom sa skutočne našli.

Dara si užíva pohodové sviatočné chvíle po boku novej lásky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie