Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Najsmutnejšie Vianoce! Hanychová a Žilková prišli o najmilovanejšiu osobu!
Zdielať na

Najsmutnejšie Vianoce! Hanychová a Žilková prišli o najmilovanejšiu osobu!

Archívna reportáž

Tretieho pravnúčatka sa už babička Olga nedočkala

Čo sa zdalo byť ešte včera ako dokonalé Vianoce, je už dnes úplne inak. Pre Agátu Hanychovú, ale aj pre jej mamu, Veroniku Žilkovú budú vianočné sviatky roku 2022 už navždy tými najsmutnejšími. Vo veku 97 rokov zomrela ich milovaná mama a babička Olga, ktorá bola často súčasťou príspevkov Hanychovej.

​Babička Olga mala v živote "klanu" špeciálne postavenie. Staručká, vráskavá, no láskavá ako z rozprávky - babička, ktorú milovali všetci. A tiež sa všetci zhodovali na tom, že malá Mia je celá po nej. Kiežby zdedila najmä to dobré srdce, ako o ňom Agáta aj Veronika vždy hovorili.

Je to neuveriteľné, ale ešte pred sotva dvomi týždňami bola Agátina babička hostkou v jej šou Holčičky a zdalo sa, že je v skvelej kondícii, najmä mentálne. Počúvať ju bola radosť, láskavosť a múdrosť v jednom.

"Naša milovaná babička, prababička a mamička dnes odišla v pokoji do neba," napísala Agáta na Instagram v pondelok večer. Kondolencie nemajú konca, všetci dobre vedeli, ako Agáta svoju babičku miluje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Smutnú správu zdieľala aj Veronika Žilková, pre ktorú bola jej mama rozhodne jeden z najdôležitejších ľudí na svete, napokon, rozhodla sa jej obetovať aj manželstvo, keď sa počas lockdownov rozhodla ostať pri nej v Česku a nechtiac tak otvorila dvere milenke jej manžela, veľvyslanca v Izraeli, Martina Stropnického. Niet ale pochýb, že to neľutuje a opäť by sa rozhodla rovnako. Mamu má človek len jednu a pani Olga bola podľa všetkého skutočne vzácny človek.

Pre ženu

Najčítanejšie