Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Obľúbená moderátorka spravodajstva neotáľa! Mesiac po pôrode mieri pred kameru!
Zdielať na

Obľúbená moderátorka spravodajstva neotáľa! Mesiac po pôrode mieri pred kameru!

Zdroj: instagram/EP

Pre fanúšikov českej moderátorky televíznych novín, príťažlivej blondínky Evy Hecko Perkausovej (28), je jej skorý návrat na obrazovku po pôrode milým prekvapením. Stalo sa tak práve na Štedrý večer. Sú ale aj takí, ktorým tento jej krok nie je sympatický a vidia v tom len strach o túto lukratívnu pozíciu. Jej náhradníčka, Soňa Porupková, sa celkom osvedčila a podaktorým sa zdá byť v porovnaní s Evou sympatickejšia. Evin návrat pred kamery iba po mesiaci od pôrodu je naozaj trúfalý, ale zrejme to má so starostlivosťou o jej malého synčeka Killiána dobre zariadené.

​Takto pred rokom sa krásna moderátorka ešte len chystala spolu s vtedajším priateľom Ivanom Heckom (40) na exotický ostrov Maurícius, kde sa mala uskutočniť ich svadba. "Som šťastná a bolo načase. Práve 7. januára sme mali piate výročie a 12. januára sme sa vzali," prezradila po radostnom obrade zvodná blondínka. Rok predtým sa s partnerom zasnúbili na Maldivách, a tak splnili zvyčajné "do roka a do dňa". Zakrátko na to Eva otehotnela, svoje bruško zdieľala so šťastnou správou pre zmenu zo Seychel.

Po celý čas tehotenstva sa Eva cítila dobre, netrpela nevoľnosťou, ani opuchmi a pribrala iba štyri kilá. Po pôrode synčeka, ktorý prišiel na svet 26. novembra, sa veľmi rýchlo dostala do formy, a tak si trúfla splniť aj to, čo sľubovala, keď odchádzala na materskú dovolenku. "Nebudem sa lúčiť nadlho, chcela by som byť pre divákov späť čo najskôr. Na všetkých sa budem veľmi tešiť," uviedla 11. novembra, keď sa lúčila s divákmi a od kolegu Šebrleho dostala aj kyticu. Ten jej poďakoval v mene divákov aj svojom a poprial jej "aby všetko prebehlo hladko, nech ste hlavne zdraví a nech sa za nami môžeš čo najrýchlejšie vrátiť.“ Vtedy zrejme netušil, ako rýchlo to bude. Eva sa objavila na televíznych obrazovkách už 24. decembra, aby divákom priniesla vianočné správy. 

Pozrite si Evu Perkausovú v televíznych novinách ešte pred materstvom: 

"Som veľmi rada, že môžem našim divákom priniesť práve na Štedrý deň hlavné správy. Verím, že to budú samé príjemné a pozitívne informácie, ktoré ich pred tradičnou slávnostnou večerou naladia a večer si už len budú užívať čarovnú vianočnú atmosféru s tými, ktorých majú radi," povedala nepochybne prekvapeným divákom Eva Hecko Perkausová. Treba však uviesť na správnu mieru, ako je to s jej návratom na obrazovky. Nie je to zatiaľ natrvalo na plný úväzok. Naďalej sa chce venovať hlavne synčekovi Klliánovi a v sobotu večer urobila výnimku. Počas jej moderovania bol v dobrých rukách, u svojho otecka Ivana Hecka, ako prezradila jeho spokojná mamička. Na obrazovke sa zatiaľ bude ukazovať len sporadicky, priority má jasné.

Eva oznnámila svoj návrat na obrazovky prostredníctvom Instagramu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie