Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šialené Vianoce u Jasminy a Rytmusa! Darčeky za desaťtisíce a striptíz k tomu!
Zdielať na
Hudba

Šialené Vianoce u Jasminy a Rytmusa! Darčeky za desaťtisíce a striptíz k tomu!

Archívna reportáž

Štedrý večer 2022 je už minulosťou, stačí si počkať 364 dní a bude tu zas. Niektorí ale dostali toľko darčekov, že z toho skutočne môžu žiť celý rok - avšak, ak si to šťastie hojnosti vôbec uvedomujú. Medzi tých, ktorí majú hojnosť po celý rok, patria rozhodne aj manželia Vrbovskí.

​Patrik a Jasmina skutočne nemusia šetriť na ničom a na čo si zmyslia, to si môžu dovoliť. No to, čo sa u nich udialo na Vianoce, bol skutočne extra štedrý večer. Pochopiteľne, na čo by boli drahé darčeky, ak by sa nimi nemohli pochváliť. A tak už aj ich sledovatelia vedia, že nešetrili nielen na sebe navzájom, no štedro obdarovali ešte jednu osobu.

Jasmina dostala set zlatých šperkov známej luxusnej značky v hodnote približne 9000 eur, krásny prsteň a náramok so vzorom hada. K tomu pridal Rytmus aj dvojdielny set nohavíc a topu a dočkal sa za to nečakanej odmeny. Jasmina mu s radosťou zavrtela zadkom a dokonca naznačila striptíz, keď si začala rozopínať zips. Zvyšok si už ale zrejme nechali do spálne.

Kríza zasiahla aj Jasminu, ale až také dramatické to zrejme nebude:

​Veru, aj Patrik by mal poriadne krútiť zadkom za dary, ktoré si našiel pod stromčekom on. Krásne spracovaná kniha plná fotografií o histórii šperkov v hip hope ho potešila azda najviac, no aby toho nebolo málo, dostal aj notebook, ktorý stojí v najvyššej konfigurácii až 3700eur. Pochopiteľne, rozšírila sa aj jeho zbierka tenisiek o čiernobiely kúsok luxusnej značky za 1000 eur. No nepochybne najviac sa ale jeho srdca musela dotknúť personalizovaná knižka od Jasminy s názvom 20 dôvodov, prečo ťa milujem. A tak sa fanúšikovia dozvedeli napríklad aj to, že si Rytmus myslí, že má na fotkách veľkú hlavu, ale aj to, že Jasmine už tri roky sľubuje raňajky, či to, že síce platí za krabičkovú diétu, ale potom sa potajomky natlačí večer nutellou.

No tým sa Vianoce u Vrbovských neskončili. Kopu darčekov dostal aj Sanel, pričom ukázal veľký talent, keď si skúšal karaoke sadu s mikrofónom. No najdrahší darček nedostala ani Jasmina, ani Sanel, ani Patrik... Spolu s nimi trávila sviatočný večer aj Jasminina mama. A práve ju, nič netušiacu, viedla Jasmina cez dom až do garáže. Tam čakal darček previazaný červenou stuhou - nové autíčko. Jasminina mama sa neubránila slzám za tento štedrý dar. Niet pochýb, že tieto Vianoce budú pre rodinu nezabudnuteľné.

Najčítanejšie