Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezda z Luneticu otvorene o závislosti od drog! Jeho slová neznejú vôbec nádejne
Zdielať na
Hudba

Hviezda z Luneticu otvorene o závislosti od drog! Jeho slová neznejú vôbec nádejne

Zdroj: Instagram/MK

Časy, keď bol Martin Kocián (46) členom populárnej chlapčenskej skupiny Lunetic, sú už dávno preč. Na javisku bol vždy ako doma, ale jeho nezodpovednosť ho pripravila o miesto v skupine. Po drogových a kriminálnych aférach utiekol načas do zahraničia, kde sa živil ako čašník. Ostatných členov skupiny prešla trpezlivosť, keď po pokuse o návrat spred štyroch rokov opäť zlyhal. Všetci sa zhodli na tom, že napriek jeho talentu a kreativite ho medzi sebou už viac nechcú. Martinova nezodpovedná povaha ich stála nielen veľa síl, ale aj peňazí. Odvtedy sa živí opäť ako čašník a vymetá žúry s partiou kamarátov.

​Napohľad fešný muž sa ešte stále teší záujmu žien, a ako sa nedávno Kocián pochválil na sociálnej sieti, má aj novú lásku. Ktovie ako ale znáša jeho pitky s kamarátmi, ktorými sa pochválil aj v rozhovore pre eXtra.cz"Dnes večer sa budem opíjať s kamarátmi v Moste. V piatok vždy parím. Dnes mám piatočný deň. Keby bol pondelok, bol by som rozumnejší a mám toho veľa pred sebou. Teraz mám víkend," zveril sa s úprimnosťou tento rodák z Mostu. Celý život sa krúti okolo jeho pitia a užívania drôg. "Alkohol je súčasťou môjho života," priznáva bez škrupúľ. Už si vraj ale dáva väčší pozor na množstvo, ktoré vypije, aby to zvládal.

"Vďaka tomu, čo som zažil pred dvoma rokmi, viem, že si môžem dať dvakrát vodku s redbullom, dve malé pivá, tri panáky a ísť domov. Toto vydržím. To som robil celý život. Od devätnástich rokov. Alkohol je súčasťou môjho života. Ale nechcem, aby prerastalo hranice, ktoré som objavoval príliš neskoro, na to, že mám 46 rokov. Mám to za sebou a viem, že sa nikdy nebudem váľať a behať nahý. Alkohol, nikotín a tanečná hudba. To je moja muzika," tvrdil v rozhovore na vysvetlenie. S drogami vraj prestal, ale zjavne si nie je istý sám sebou. "Čistý som asi tri mesiace. Nie je to dlhý čas. Skúsme si to povedať v júni na budúci rok, ako na tom budem," odpovedal Martin na otázku ako na tom je so zakázanými látkami. 

Vypočujte si jeden z hitov skupiny Lunetic s názvom Chtěl bych tě líbat: 

"Nebudem hovoriť, že som skončil s drogami. Nemôžem to povedať, pretože po štvrtýkrát hovoriť ľuďom, že to nebudem brať a za rok ma zas niekto uvidí... Sľubovať je horšie ako kradnúť. Ale alkoholu sa nevzdám. To je povolená látka," mieni bývalá hviezda Luneticu. Ostáva veriť, že to udrží pod kontrolou, hoci ako 46-ročný by sa mohol azda správať už aj trochu zodpovednejšie.

Martin Kocián si rád užíva nespútanú zábavu, nesmie pri tom chýbať ani alkohol a v nedávnej minulosti aj tvrdšie drogy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Kocián (@maaartin_kocian)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie