Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto má byť OSPRAVEDLNENIE?! Agáta zjavne oľutovala svoje slová, ľudia by ju ale fackali!
Zdielať na

Toto má byť OSPRAVEDLNENIE?! Agáta zjavne oľutovala svoje slová, ľudia by ju ale fackali!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dierťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Ktovie, či vzťah s multimilionárom, alebo vlastná relácia v jeho televízii, či prípadne tehotenstvo s Jaromírom Soukupom ä53) spôsobili, že Agáte Hanychovej (37) narástli rožky. Niežeby bola predtým extra zdvorilá a diplomatická, no to, čo predviedla v ostatnej dobe už bolo skutočne priveľa.

​Pred zhruba dvomi týždňami mala Agáta vo svojej šou Holčičky istú novinárku a téma sa zvrtla aj na zosnulú Hanku Zagorovú. Namiesto toho, aby si s úctou zaspomínali na túto sympatickú speváčku bezpočtu hitov, Agáta zadrela: ​"Tak tá ma tiež svoj životný príbeh, celý život žila s homosexuálom". Zdalo sa, že tým zaskočila aj svoju hostku. "Áno? To sa môže takto verejne povedať?" zareagovala na Agátine slová s prekvapeným výrazom. "Niekto si snáď ešte myslí, že Margita je hetero?" nedala sa odbiť Hanychová.

Za tieto slová, bez ohľadu na to, či na nich je alebo nie je čosi pravdy, ju ľudia poriadne skritizovali. No Agáte to evidentne nestačilo a o pár dní sa opäť veľmi hrubo vyjadrila o ďalšej českej hviezde, vnadnej herečke Jitke Čvančarovej (44).

Časť, kde Agáta menovala Margitu nedali ani na youtube. Zato nechýba zaujímavá debata s jej bratom:

"Nechápem, prečo sa táto obtlstlá pani hrá na femme fatale," vychrstla v jednej z posledných epizód jej  Holčičiek. "A prečo neprišla tento rok do Varov ukázať svoje kozy a špeky? Podľa mňa vyzerá úplne príšerne," chrlila Agáta jednu urážku za druhou vo svojej bohorovnosti. Aj za tieto slová si vyslúžila obrovskú kritiku a uzemnila ju aj samotná Čvančarová dokonalou reakciou. "Priala by som všetkým deťom na svete, aby mali mamy, na ktoré budú môcť byť hrdé a ku ktorým by mohli vzhliadať..," povedala a zjavne trafila na citlivú notu. Krátko na to sa totiž Agáta vyjadrila, že sa možno stiahne z verejného života.

Agáta sa napokon ospravedlnila za oba výroky:

Instagram/AH

​No evidentne sa ocitla pod takým tlakom, že spravila čosi, čo je u nej pomerne nevídané. Síce sa nestiahla, ale zato zverejnila ospravedlnenie Čvančarovej aj Margitovi. "Mrzí ma, že som sa ich svojím nevydareným humorom dotkla..," napísala a pridala aj prianie pekne prvej adventnej nedele. No podľa reakcií ľudí si to veľmi nevyžehlila a úprimnosť jej slov jej mnohí neveria. Padali dokonca také ostré slová, ako že by si zaslúžila facky. Snáď to pre ňu bude aspoň poučenie a nabudúce sa zhlboka nadýchne, kým niečo povie.

Pre ženu

Najčítanejšie