Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara vzala Nedvěda konečne na Slovensko, no prišlo veľké sklamanie!
Zdielať na
Hudba

Dara vzala Nedvěda konečne na Slovensko, no prišlo veľké sklamanie!

Archívna reportáž

Bude to už rok, čo spôsobila Dara Rolins (49) svojim fanúšikom poriadny šok novinkou o jej láske k slávnemu českému futbalistovi prezývanému "Grande Paolo", Pavlovi Nedvědovi (50). Odvtedy sa udiali v ich spoločnom živote azda len samé skvelé veci. Koncom septembra prebehla si v talianskom Lago Maggiore užili poriadny žúr s heslom "Grande 100", keď oslávili obaja svoju päťdesiatku za účasti českých, slovenských aj talianskych celebrít. Dara ale oslavovala tak trošku vopred, päťdesiatku dosiahne až 7. decembra a oslávi ju ešte aj veľkolepým koncertom v januári. Teraz mala jeden koncert vo Vysokých Tatrách, a nechýbal na ňom ani jej Pavel.

​Obaja hviezdni zaľúbenci si nenechajú ujsť žiadnu chvíľu, keď môžu byť spolu. Najmä Dara sa veľmi tešila, keď si v rámci svojich pracovných povinností našiel jej slávny priateľ, viceprezident talianskeho futbalového klubu Juventus Turín, čas, aby ju podporil na koncerte vo Vysokých Tatrách, kde vraj ešte nikdy nebol. Žiaľ, prišlo sklamanie a slovenská pýcha sa vpred ním neukázala v plnej kráse, ako naschvál bola ponorená v hmle. Dara sa s ich zážitkami podelila, ako to má vo zvyku, aj s jej sledovateľmi na Instagrame. Hoci hmla trochu sklamala, nedokázala jej pokaziť skvelú náladu.

Aj keď Daru obdivoval Nedvěd ako ženu už roky pred ich súčasným vzťahom, na jej  koncerty nechodil. Jednak mu to jeho pracovná vyťaženosť nedovoľovala, no najmä - bol ženatý. S jeho už exmanželkou viedli spokojný život v blahobyte spolu s ich dvomi deťmi. K ich rozvodu došlo vlani v novembri, po tom, čo spolu už dva roky nežili, keď začal randiť s o 23 rokov mladšou českou parkúrovou jazdkyňou Luciou Anovčínovou. Jeho dve deti si veľmi želali, aby sa otec vrátil k mame, ale stalo sa niečo úplne iné - do hry vstúpila Dara. Zdá sa, že je podobne ako ona, veľmi šťastný. V Tarách sa mu chcela ukázať ako speváčka, aj v úlohe miestnej hviezdy.

Dara je veľmi zaneprázdnená, svoj voľný čas venuje najmä svojej dcére a najnovšie už aj partnerovi:

"Môj muž bol už na dvoch mojich vystúpeniach. Prvýkrát v Taliansku na slovenskej svadbe a včera večer v Tatrách. Jeho druhé prvýkrát, pretože tu nikdy predtým nebol. Jeho fantázia a predstavivosť pracuje na plné obrátky, pretože je už druhý deň ako naschvál extrémna hmla. Aspoň, že sneží," komentovala mizernú poveternostnú situáciu Dara. Aj tak si to tam spolu užívali. Sú príkladom toho, že láska môže kvitnúť v každom veku. O tom, že to myslia spolu veľmi vážne, svedčí aj ich spoločná miliónová investícia do veľkého pozemku na Lago Maggiore, kde to majú obaja veľmi radi. Toto miesto vybrali aj ich narodeninovú oslavu. Ale už predtým tam párkrát trávili ich spoločné romantické chvíle a je jasné, že obaja dúfajú, že to bude navždy

Pavel Nedvěd poprvýkrát navštívil slovenské veľhory s našou rodáčkou Darou Rolins: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie